2777
2789
عنوان

بدبخت شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 45 پست

ماهم بدبخت شدیم عزیزم،شوهرم بلد یه عمر بدبختی وفقر ونداری ولی باعزت زندگی کردن اونقدر حقشوخوردن وندادن دستش خطارفته،هم آبرومون رفت هم باید پول زیاد بدیم به طرف هم بیکارشد،من یه بجه شیرخواره دارم،دو روزه زندگیم جهنمه،بفکرخلاص کردن خودم ودخترمم دنبال جراتش میگردم

..........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری آخه دارم خفه میشم 😭😭😭😭😭

بابا خدا کریمه 

خودتو عذاب نده 

ان شالله یه کار خوب پیدا می کنه

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

وا چیه مگه تو بخش خصوصی خیلی رایجه، چیز خاصی هم نیست. کار که قحط نیست،اعصابشو خرد نکنین چیزی نشده که ...

خودش ک دیگ عصبانی میترسم بلایی سر خودش بیاره😭😭😭

اولا بیکار شدن بی آبرویی نیست

ثانیا خدا کریمه انشالله یه کار بهتر پیدا میکنه مگه نشنیدید وقتی یه در به روی آدم بسته میشه خدا چندتا در دیگه رو به روی انسان باز میکنه؟ اما خب معمولا چنان به اون در بسته شده خیره میشیم، که درهای باز رو نمی بینیم

ثالثا به جای اینکه قوی باشید به برادر و مادرتون روحیه بدید چرا خودتون رو باختید؟!!!!!!

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
اولا بیکار شدن بی آبرویی نیست ثانیا خدا کریمه انشالله یه کار بهتر پیدا میکنه مگه نشنیدید وقتی یه در ...

من بخاطر بیکار شدن نمیگم بی آبرو شدیم ی اتفاقایی دیگ افتاده😭