2777
2789
عنوان

نی نی یار خواهشا جواب بدید

40 بازدید | 10 پست

سلام 

لطفا جواب بدید

@نی_نی_یار_پنج  

زنانی که کتاب میخوانند، برای جوامع نابرابر و مردسالار خطرناکند. زیرا آنها با مطالعه میتوانند دنیایی بهتر را تصور، و برای به وجود آوردنش، مبارزه کنند .....🌾🧡🌱                                
بهشون پیام خصوصی بدین

پیام دادم ولی چند روزه نخوندن

زنانی که کتاب میخوانند، برای جوامع نابرابر و مردسالار خطرناکند. زیرا آنها با مطالعه میتوانند دنیایی بهتر را تصور، و برای به وجود آوردنش، مبارزه کنند .....🌾🧡🌱                                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیام دادم ولی چند روزه نخوندن

نی نی یار پنج خیلی تگ میشن.

بعد الان هم سایت خرابه شاید نتونن برن قسمت پیام هاشون.

به نی نی یار های دیگه پیام دادین؟

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

نی نی یار پنج خیلی تگ میشن. بعد الان هم سایت خرابه شاید نتونن برن قسمت پیام هاشون. به نی نی یار ها ...

سلام 

نی نی یار پنج مشکل منو میدونه 

من یک کاربری قدیمی دارم که میخوام لغو بشه 

یک سری اطلاعات خصوصی داره متاسفانه 

ایمیل رو یادم نیست ...

سلام من پیامم باز نمیشه بله؟

عزیزم برای کاربری که گفتم لغو کنین ولی ایمیل یادم نیست

پیام دادم که چطور میتونم ثابت کنم کاربری خودمه.

عزیزم برای کاربری که گفتم لغو کنین ولی ایمیل یادم نیست پیام دادم که چطور میتونم ثابت کنم کاربری خود ...

با دادن ایمیل فقط وگرنه طور دیگه نمیشه اسم مستعار رو بنویسین یک لحظه برم ببینم شاید راهی باشه  

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

با دادن ایمیل فقط وگرنه طور دیگه نمیشه اسم مستعار رو بنویسین یک لحظه برم ببینم شاید راهی باشه   ...

عزیزم صبر میکنم که پیامم رو چک کنید 

چون یک راه دیگه ای هست که ثابت کنم تو خصوصی توضیح دادم

اسم مستعار رو اینجا نمیتونم بگم عزیزم

عزیزم صبر میکنم که پیامم رو چک کنید  چون یک راه دیگه ای هست که ثابت کنم تو خصوصی توضیح دادم ا ...

اگر تا دوازده شب جوابتون رو ندادم فردا صبح به نی نی یار سه پیام بدین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام عزیزم داشتم تاپیکارو راجع به رشته ی ادبیات انگلیسی میخوندم ک تاپیک شمارو دیدم ولی تاپیک قفل بود

اینجا بهتون پیام دادم

ممنون میشم اگه جوابمو بدین🙏🏻🤍🪻

منم مثل شما یه رشته ی دوم میخوام شروع کنم و نزدیک ۲۳ سالمه ... برعکس رشته اول اینبار میخوام برم سراغ علاقم ... برام اهمیتی نداره ک با این رشته کار پیدا کنم 

قصدم مهاجرته ... بنظرتون مهاجرت باهاش چطوره ؟

من بی نهایت عاشق رمان و شعر و ادبیاتم ... مثلن میتونم ه ادبیات فارسی بخونم ولی چون نمیخوام ایران بمونم به کارم نمیاد ... درکل عاشق ادبیاتم برای همین میخوام ادبیات انگلیسی بخونم ک هر کشوری تدریس میشه و کاربرد داره

نظر شما راجب این رشته چیه درکل ؟ مزایا و معایبش ؟ آزاد بودین یا دولتی ؟ استاد باسوادن ؟ ببخشید سوالام زیاد شد

عاشق جیرجیرک مولانم🥺😂برای همین اسمم شد cry_kee🤍  کاربر تعلیقی ۹۸😕