2777
2789
عنوان

خواب شهید دیدم بنظرتون تعبیرش چیه؟

353 بازدید | 11 پست

دیشب خواب دیدم که خانواده شهدا میان خونمون و بهم کادو میدن و در کنارش هر کدوم یه سوزن خیاطی بهم میدن ...همشون یادم نیست اما دختر یه شهیدی که نمیشناختم دقیقا یادمه بهم یه سوزن داد در کنار هدیه اش ...بعد توی خواب آخر سر به مادرم نشون دادم که ببین چقدر سوزن جمع کردم...بعضی از شهدا که نمیشناختم هم میدیدم مثلا یکی مشغول عبادت بود 

بعلاوه شهید سیاهکالی ...واینکه خودمم یه دختر مذهبیم،دیروز نذر داشتیم اسم بعضی شهدا رو بردم اما شهید سیاهکالی نه....خیلی ذهنم درگیره که تعبیرش چیه

بر قامت دلربای مهدی(عج)صلوات💚در چشم ما تمام جهان بارگاه توست💚اللهم عجل لولیک الفرج💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 🌱

تعبیرشو نمی دونم اما برای این شهید که گفتید اگر میتونید سوره قرآن بخونید یا صلوات بفرستید و ثوابش رو هدیه کنید به ایشون

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
 چه خواب قشنگی. استاد میرزایی خواب رو دقیق تعبیر میکنند ولی هزینه میگیرن.

عزیزم نمیشناسمشون 

بر قامت دلربای مهدی(عج)صلوات💚در چشم ما تمام جهان بارگاه توست💚اللهم عجل لولیک الفرج💚
منم چند شب پیش خواب دیدم خیلی میرم سر مزار شهید هادی ، اما این بار شهید گمنام تو بهشت زهرا رو خواب د ...

ان شاءالله که خیره عزیزم💚

سلام 🌱 تعبیرشو نمی دونم اما برای این شهید که گفتید اگر میتونید سوره قرآن بخونید یا صلوات بفرستید و ...

سلام...چشم حتما اینکارو میکنم🦋🌸

سلام...چشم حتما اینکارو میکنم🦋🌸

چشمتون پر فروغ✨️

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)