2777
2789

پنج سال هست که ازدواج کردم همسرم سی و چهار سالشه خودم ۲۶

خودم کارمندم ما مشکل ناباروری داریم  میخواستیم تخمک و اسپرم فریز کنیم که دکتر میگه چون سن همسرت داره می‌ره بالا ممکنه بعدا کیفیتشون بیاد پایین وحالا تصمیم گرفتیم. بچه داربشیم 

خیلی بچه دوستدارم اما همیشه همه جا میگم نمیخوام وبدم میاد چون دلسوزی بی مورد میکنن ولز ترحم متنفرم حالا خیلی استرس دارم چون بچه دار که بشم خودم نمیرم سرکار  همسرم و خودم دوستنداریم البته کسی هم نداریم نگه داره. باید استعفا بدم

میمونه  موقعیتمون که الان اصلا جور نیست خونمون کوچیکه وام خواب با یک عالمه قسط و وام 🥺

اما پیش دوتا پزشک رفتم و هردو گفتن بعد فریز سریع انتقال باید بدی 😓

شما جای من بودید چیکار میکردید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر بچه میخواید باید اقدام کنید

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
بچه نیار خب وقتی شرایطش نیست،دو روز دیگه ام پشیموت میشی که کارتو از دست دادی،همه که قرار نیست بچه بی ...

خودمم دلم نمیخواد  اما خب تصمیمم برای دوسال دیگه بود که الان پزشکمون قبول نمیکنه

منم قراره بزودی ان شاالله ای وی اف کنم اینایی که گفتی مشکل زیادی نیس خداروشکر یه سقف بالا سرتونه بچه بیاد همه این چیزا به نظرم قابل تحمل میشه از اونجایی هم که بچه دوست داری توکلت به خدا باشه ان شاالله که فشاری به زندگیتون نمیاد

میشه یه صلوات واسه براورده شدن حاجتم بفرستید🙏

دو نفره میرید سرکار وضع مالیتون خوب نیست

چطور میخای ی نفر رو به زندگیتون اضافه کنی اونم با ی حقوق

دونفرید با دوتا حقوق میگی ردیف نیستیم

۳ نفر با یک حقوق که خیلی بده

اون بچه ام خواسته و ارزوهای خودشو داره

سی و چهار سال که سنی نیست واسه شوهرت آخه این سن تازه مردها میخوان به ازدواج فکر کنن.خودتم خیلی جوونی هنوز.من بودم نمیاوردم قطعاااا وقتی شرایط جور نیست و خودتم بهوای استعفا بدی و زندگی سخت ترم بشه

ای کسانی که ایمان آورده اید به کسانی که ایمان نیاورده اند کاری نداشته باشید.