2777
2789

سلام ظهرتون بخیر باشه

من یه خواب دیدم ولی نمی دونم تعبیرش چیه خواستم اگر شما می دونید بگید ممنونتون میشم واقعا

خواب دیدم یکی از دوستام بهم گفت بیا ببرمت پیش یکی آینده ات و بهت بگه منم گفتم باشه با هم رفتیم من و برد تو یه خونه ی قدیمی گِلی بعد یکی در و باز کرد رفتیم تو یه پیرمرد بود نمی دونم واقعا طرف دعانویس بود جادوگر بود آینده نگر بود چی بود!

رفتم نشستم رو به روی پیرمرده بعد یه ظرف گرد بزرگ هم بین من و پیرمرده بود که پر بال و کتف مرغ بود بعد پیرمرده یه کتف کبابی مرغ برداشت بهم گفت اول بیا این و بخور منم گرفتم ازش و خوردم بعد یکم به حالت دراز کش شدم دیدم یه صفحه بزرگ بالا سر پیرمرده مثل تلویزیون ظاهر شد که یه عالمه نوشته روش بود پیرمرده گفت اون تیکه که مربوط به خودته بخون یعنی آینده ام بود نوشته بود که من با یکی ازدواج می کنم که متولد ۶۴ و ۶ وعده دیگه باهاش ازدواج دارم و حتی من و اون مرد و هم نشونم داد مثل یه فیلم من و مرده لباسامون فکر‌ کنم مشکی بود انگار هوا هم یکم بارونی بود من داشتم نگاه می کردم به مرده می خندیدم باهاش حرف می زدم(البته بگم من تو دوره عقد هستم و دارم جدا میشم چند روز دیگه هم باید بریم محضر و من ۲۱ ساله شدم تازه و شوهر فعلیم ۲۶ شده تازه)بعد یهویی دیدم یه صفحه و‌ نوشته دیگه باز شد جلوم که آینده شوهر فعلیم بود فقط تونستم نیم خط ازش و بخونم که نوشته بود فلانی (اسم شوهرم) تا آخر عمر با خواهراش یا چسبیده به خواهراش (یه همچین چیزی بود دقیق یادم نیست)می مونه بعد یهویی تا این نیم خط از سرنوشت شوهرم و خوندم خونه شروع به لرزش کرد دیدم دوستم به حالت جن زدگی لای چهار چوب در وایستاده مثل کسی که تشنج کنه می لرزید از دهنش دود سبز میومد بیرون منم سریع زیر بغل دوستم و گرفتم از خونه فرار کردیم همه اش قران می خوندم صلوات می فرستادم فوت می کردم به سَره دوستم که خوب بشه تا این که خوب شد ولی همه اش نفس نفس می زد

کسی می دونه تعبیرش چیه؟

منتظر معجزه نباش؛تو معجزه ی خودتی💕دانشجو رشته ی روانشناسی هستم👩🏼‍🎓🧠📚
نمیدونم والاان شاالله که خیره

ممنون عزیزم❤️

ولی کاش یکی جواب می داد ببینم تعبیرش چیه☹️

هیچ کس جواب نمیده…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز خوابتو خوندم زندگی پیچیده ی داری. تا یه حدی میتونم تعبیرش کنم. دعا برات کردن پیگیر باش پیداش کن ...

وای نه تو رو خدا🤦🏼‍♀️

چند وقت پیش کلی پول دادم یه دعا رو باطل کردم

یعنی باز کی واسم رفته دعا زده؟☹️

چطوری بفهمم عزیزم؟

و چرا دوستم جن زده شد؟

اون پیرمرده کی بود ترسناک بود واقعا چرا مرغ داد اول من بخورم بعد آینده ام و گفت!

وای نه تو رو خدا🤦🏼‍♀️ چند وقت پیش کلی پول دادم یه دعا رو باطل کردم یعنی باز کی واسم رفته دعا زده ...

اگه باطلش کردی اون چیزای که تو خواب تعریف کردی. کارای ست که تو دعا کردن واست انجام دادن حقیقتش تو خاب دیدی. چند روزه که باطلش کردی؟

ممنون عزیزم❤️ ولی کاش یکی جواب می داد ببینم تعبیرش چیه☹️ هیچ کس جواب نمیده…

امام علی میگه بهتره دنبال تعبیرخواب نباشین چون هرکس یه جورتعبیرمیکنه وتعبیراشتباه ممکنه واقعاپیش بیادان شاالله خیره

وای نه تو رو خدا🤦🏼‍♀️ چند وقت پیش کلی پول دادم یه دعا رو باطل کردم یعنی باز کی واسم رفته دعا زده ...

واقعابه این چیزااعتقاددارین باطل کردن دعاواین حرفاایناهمش خرافاته میگن حتی اگه بخاطرباطل کردن دعاهم برین پیش دعانویس کفرمحسوب میشه 

واقعابه این چیزااعتقاددارین باطل کردن دعاواین حرفاایناهمش خرافاته میگن حتی اگه بخاطرباطل کردن دعاهم ...

نه عزیز اشتباه میکنی دخترم من هیچ خاستگاری نداشت رفتم دعا نویس گفتن تو باغچه بکن یه پلاستیک هست   اونو واسم بیار خلاصه ما ی کارا کردیم پلاستیک پیدا شد بردیم پیش دعا نویس گفتش طلسم با قلف وکلیده  خیلی سخته هزینش بالاست که بتونم بازش کنم بخت دخترات باز بشه هزینه با ما برداشتن قفل باز کرد چندر روز بعد دخترم خاستگار داشت دوتاشون تو ی هفته بله برون داشتن الانم دوتا بچه دارن خرافات نیست عین حقیقته ی چیزا هست من اعتقاد دارم

خواهر گلم دنبال خواب و تعبیر خواب. نباش 

چون خوابو هر شخصی یه تعبیر داره واسش .

دوما خواب مهمه که چه زمانی ببینی 

سر شب یا دم صبح نباشه. تو طول روز نباشه‌‌‌.....

نه عزیز اشتباه میکنی دخترم من هیچ خاستگاری نداشت رفتم دعا نویس گفتن تو باغچه بکن یه پلاستیک هست  ...

من نمیگم طلسم ودعاوجودنداره دارم میگم رفتن پیش فالگیرو ملا حتی واسه باطل کردنش گناه وحرام

سلام عزیز جای اون طلسم رو پیداکن و درش بیار چون دعا معمولی نیست باطل سحر بخونی و  جاشو هم خواهرشوهرات میدونن ک بعیده بگن!یا کسی ک اینکاره هست و موکل داره برات درش میاره یا جاشو دقیق میگه  تو بری درش بیاری