یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
ماشین و خونه دارم و واقعا ماهی بیش از ۴ تومن خرج نمیکنم چون نمیدونم بدم چی ولی لباس ماهی ۲ تومن در میاد البته مجرد هستم و با دوستام که میرم بیرون خودشون کلا حسای میکنن نمیزارن من خرج کنم
۲۰ تومن کمه گلم. ما ۳۰ تومن داریم دو نفر با ۵ تومن اجاره ولی بازم کم میاد تازه ریخت و پاش هم نداریم. البته که زندگی ایده ال برای من شامل فقط سلامتی آرامش و سقف بالای سره
۲۰ میلیون داشته باشی خونه از خودت ماشین خوبم داشته باشی ایده ال نیستا این حداقلاس ایده ال هرکس با بقیه فرق داره من ثروت حشمت فردوس رو میخام سلامتی کامل میخام و تعداد بچه ی ۴ عددی ک سالم و صالح باشن
الان من مامانم 20 تومن میگیره بابام 19 تومن ولی ایده ال نیست اصلا😂😂😂البته خودشونن که پولاشونو خرج خونه باغ و زمین و اینا میکنن،من بودم حتما سالی یه بار یه مسافرت خارج کشور میرفتم