2777
2789

نم فک کنم دندونم عفونت کرده ولی ن درد دارم نه باد کرده تو عکسی که گرفتم مشخص کرده قبل بارداریم عکس گرفتم این قلعه برم متخصص زنان بهش میگم ی جا معرفی کنه برم نشون بدم ببینم چی میگه

- و خوشبخٺانہ خدا...[ خیلے بزرڱ‌ٺر از دلواپسےهاے ماسٺ..🤍🌸 ]

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ماه پنجمم برای انواع عفونت فقط آموکسی سیلین خوردم

به حالت تهوع نمیندازه؟ 

برای عفونت ادرار هم خوبه؟ من عفونت داشتم. بهم قرص داده بود اسمش یادم نیس همین ک می‌خوردم حالم بد میشد نتونستم بخورم همون‌جوری موند😐

به حالت تهوع نمیندازه؟  برای عفونت ادرار هم خوبه؟ من عفونت داشتم. بهم قرص داده بود اسمش یادم ن ...

ب رای عفونت ادراری بهم سفکسیم داد دکترم

برا دندون و گوش درد آموکسی

خدایا بابت همه نعمتات ازت ممنونم❤️
چه مدت خوردی  عفونتت خوب شد؟

عفونت ادراری ک پدرررمو درآورد ۱هفته دارو خوردم

دندونمم دوسه روز آموکسی سیلین ۸ساعته خوردم و استامینفن ۳۲۵ساده

اینارو دکتر بمن داد

عفونت ادراری ک پدرررمو درآورد ۱هفته دارو خوردم دندونمم دوسه روز آموکسی سیلین ۸ساعته خوردم و استامین ...

منم برم بهش بگم بهم دارو بده آخه چیه این عفونت تا میام از بارداری لذت ببرم یادم میاد که نکنه دندونم عفونت کرده باشه آخه شکسته نمی‌دونم چجوری ولی شکسته😐😂 یا هنوز عفونت ادراری داشته باشم😐 

پدرموووو در بیاره فقط خوب بشم این مهمه

منم برم بهش بگم بهم دارو بده آخه چیه این عفونت تا میام از بارداری لذت ببرم یادم میاد که نکنه دندونم ...

عفونت ادراری بدحالی و بیحالی و ضعف شدید و تکرر ادرار داره

با ازمایش فقط مشخص میشه

عفونت ادراری بدحالی و بیحالی و ضعف شدید و تکرر ادرار داره با ازمایش فقط مشخص میشه

اینارو ندارم ولی دفعه اول ک آزمایش دادم نشون داد عفونت دارم حالا باز اول ماه آزمایش دارم ببینم اون چی معلوم میکنه