2777
2789
عنوان

بنظرتون خونه مهم تره یا درامد

193 بازدید | 21 پست

سوال یکی از دوستامه که همسرش کارمنده خودشم یه کار پاره وقت داره درامدشون نسبتا بد نیست یه خونه ی معمولی هم دارن بنظرتون اگر والدینشون فوت کنن و یه مقداری ارثیه بهشون برسه که خیلی هم زیاد نیست خونه شون رو عوض کنن با اون پول و یه خونه ی بزرگتر و شیک تر بگیرن بهتره یا این که سعی کنن یه منبع درامد دیگه با اون پول راه بندازن مثلا مغازه ای غرفه ای چیزی بگیرن 

متاسفم برای دوستت که به فکر اینه پدرو مادراشون بمیرن بعد به اینا پول برسه

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما خونمون و فروختیم شوهرم کسب و کار راه اونداخت خداروشکر خیلی راضیم 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔