2777
2789
عنوان

هرروز دوستمو تا در خونش برسونم؟

767 بازدید | 15 پست

با دوستم کلاس ثبت نام کردیم

بعد مسیر کلاس یکم دوره،میخوام ماشین ببرم،تقریبا۴روز در هفته کلاس داریم،

دوستم توقع داره که برسونمش؟؟

مسیرامون چون یکی نیس

اگه هفته ای یه بار بود مشکلی نبود

ولی اخه ۴روز در هفته اول اونو ببرم خونه بعد خسته خودم برگردم خونه خودم

من اینور شهرم

اون اونور شهر

به نظرتون کار درست چیه؟؟

اگه یه نگاهی به گذشته بندازی، متوجه میشی که خدا هر شرایطی که تو رو توش قرار داره، هم باعث تغییر تو شده، و همچنین باعث بزرگ شدنت، قوی ترت کرده، درسی رو بهت یاد داده، یا شایدم باعث شده آدم بهتری بشی. هر کاری که میکنه، یه حکمتی توشه.این کاربری برای دوتا خواهره 

نکن عادت میشه بفنا میری 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی ب دوستت داره رابطتون چطوره اونم دوست روزای سخت هست؟ 

من بودم میرسوندمش البته اگ ازاین ادمای خودراضی نیست

زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:)      غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺

اگه راهتون جداست که نه دیگه،

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.
بستگی ب دوستت داره رابطتون چطوره اونم دوست روزای سخت هست؟  من بودم میرسوندمش البته اگ ازاین اد ...

دختر خوبیه

بیشتر همسرامون باهم دوستن و خیلی هوای همو دارن،

اگه یه نگاهی به گذشته بندازی، متوجه میشی که خدا هر شرایطی که تو رو توش قرار داره، هم باعث تغییر تو شده، و همچنین باعث بزرگ شدنت، قوی ترت کرده، درسی رو بهت یاد داده، یا شایدم باعث شده آدم بهتری بشی. هر کاری که میکنه، یه حکمتی توشه.این کاربری برای دوتا خواهره 
نکن همون روز اول بگو ببخشید مسیرهامون به هم نمیخوره وگرنه میرسوندمت

زشت نیس🙁؟

دختر خوبیه بیشتر همسرامون باهم دوستن و خیلی هوای همو دارن،

واقعا شرایط سختیه نمیدونم🥲 ولی من بودم دلم نمیومد نبرمش

زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:)      غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺

بیخیال بابا. اون اگر خودش آدم با شعوری باشه همچین توقعی نداره وقتی مسیرتون کاملا متفاوته 

حالا اگر مسیر یکسان بود تاجایی که هم مسیر بودید میرسوندی ولی اینطوری توقع ایجاد میکنی. میخوای خوبی کنی، ۵ بار برسونی اگر یه بار نرسونی بده میشی چون تبدیل شده به وظیفه

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»