مریم:
تورو خدا اگه خودتون یا آشنای معتمد
آب متبرک که توش سوره های یس و مزمل و نور خونده و داده شوهرش خورده بیاد تورو خدااااااا کسی جواب گرفته اخلاق شوهرش خوب شده ؟
سارا:
خواهر من خوند تا چهل روز . شوهرش دست بزن داشت خیلی بد بود .چون ازدواج دومش بود خواهرم دوست نداشت جدا بشه باز. الان شوهرش تو فامیل به اخلاق خوب معروفه خیلی خوب شده .
اوایل ازدواجش،تا پا طلاق رفتن. الان ۲۰ سال میگذره خیییلی اخلاقشخوب شده دار و ندار زندگی مرد ب نام خانومش، بخدا از بس احترام میزاره ب خانمش، تمام کارای خونه آشپزی ترشی انداختن نظافت...کلا با اقاس، من که خیلی خوشم اومد شوهرم مثل اون میبود
فرشته :
عزیزم منم هرروز خوندم و واقعااااا معجزه دیدم، اون اتفاقاتی که واسم افتاده بود افتضاح بود اما خداروشکر نجات پیداکردم
مارال:
آره بخون تو یاسین به هر مبین رسیدی فوت کن تو آب سوره مزمل یادم نیست کدوم آیه بود به اون رسیدی باید فوت کنی هر روزم باید بخونی تا چهل روز هر روز روی یه لیوان آب خوندو بهش داد یا چهل روز
آلما:
یکی از اشناهای من با زعفرون سوره یاسین نوشت و بعد با اون آب زعفرون قرآنی شربت درست کرد خدا رو شاهد میگیرم،شوهرش کرده غلام حلقه به گوش خانمه،درحدی که خانمه توی جمع خیلی رسمی توهین و متلک میندازه ب آقا ولی هیچ حرفی نمیزنه.اقا.جالبه شوهرش خیییلی از لحاظ قیافه و تیپ سرتره
منم میخوام درست کنم تنبلم
ببین گفت یه کاسه زعفران درست کرده بعد با خلال دندون روی دیس و بشقاب سوره یس نوشته هر وقت دیس پر از نوشته میشد میزدش تو یه لگن آب تا تمیز بشه وقتی سوره تمام شد با اون آب زعفران توی لگن شربت درست میکرد و به اهل خونه میداده
کلا میگفت هر با مشکلی داشته باشم از هر لحاظ مثلا شوهرم یا مشکل مالی یا استرس به نیتش،اون سوره مینویسه و از شربت میخوره
سمیه:
من شوهرم ازم دلخور میشد قبلا ذکر یاودود میگفتم فوری جواب میداد و انگار نه انگار دلخوره ازم
من ک اعتقاد کامل دارم ب قران کلمه ب کلمش نور هست
برای کار خیر انجام بدین حتما نتیجه میگیرن
عزیزم آیه های قرآنه باعث آرامش میشه دعا نگیرین از دعا نویس که حتی روی خود خانم هم تاثیربد میذاره.. بجاش این سوره های قرآنو بخونید که بالا گفته ❤️
ببین عزیزم تو انرزیتو خوب کن باهاش صادقانه مجبت کن ..
مردا با محبت وتوجه کاملا میاد تو مشتت...من خودم میدونم بداخلاقی نکنم وبددهن نباشم ومحبت بکنم بهش فقط یذره شوهرم پامم میبوسه ....منه احمق این زبونم میجنبه فقط لعنت به من...از امروز شروع میکنم یادم انداختی