2777
2789

خیلی مغروره خیلی . من الان خونه ای پدرمم چند ماه میشه ... میاد دنبالم میگه بیا بریم عب نداره اگه دوست داری بیا ... انگاری من مقصرم😐 من گفتم نه . حتی بهش گفتم دیگه نیا اینجا نمیخوام ببینمت . من میخوام بیاد از کاری که کرده معذرت خواهی کنه . بگه دوستم داره . بعد منو ببره خونه ای خودش . نه بگه بیا با مادرم زندگی کن ‌. که حتی شبا هم مادرش پیش ما می‌خوابه.  خستم کرده . چرا این کارو نمیکنه . هم چیز تموم شه ؟؟؟ واقعا انقدر سخته ؟ 

فکر کنم رفتنت واسش عادی شده

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوه اوه از پسرای مغرور بدم میاد خودمم یکی دارم 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

چرا !!!!

چون مستقیم حرف دلت رو نمیزنی ؛

مگه علم غیب داره بدونه چی میخوای عزیزم

دقیقا همین رو براش بفرست که چی میخوای 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

نه نشده . میاد دنبالم ولی معذرت خواهی نمیکنه . چه فایده داره . هردومونم غرور عجیبی داریم 

سوره طلاق بخون برای آشتی خوبه ...

گلم قشنگ بشین فکر کن اگه مرد خوبیه ..‌ اگه میدونی میتونی تغییرش بدی بهتر بشه.. و بعدا مرد بهتری ازین سرراهت قرار نمیگیره ... تلاشتوبکن تا زندگیتو بخاطرخودت تغیر بدی وبهتر کنی ... 

گلم تو باید مدیریت کنی ... اینا همش از بی تجربی و ناپختگی هست... شوهرمن اینقدر خوب بود خودم خرابش کردم چون بلد نبودم ... نمیدونستم چیو کی بگم یا چه جوری بگم...کلی تلاش کردم الان خوب شده .من کسی میشناسم اینقدر اخلاق بدی داشت همه میگفتن کی به این زن میده .... ولی زن گرفت توی نامزدی جواب تلفون خانمشو نمی‌داد.. خانمش زنگ میزد خونشون میگفت بگین نیست ... مادر پسره غصه می‌خورد این چرا اینجوری میکنه با دختر مردم ... بعد عقد کم کم شد موم تو دست خانمش ... اون آقای بد اخلاق بعد این همه سال حتی کسی ندیده اینا صداشون روهم بالا بره چه برسه به دعوا ... خانمش یادش داده احترام بزاره ... مستقیم ازش نخواسته ها همه کاراشو با سیاست و غیر مستقیم میخواد از شوهرش ... 

مامان پسره میگفت پسرم خسته کوفته میره خونه باز باید بچه داری کنه.. میگه خانمم بچه خسته کرده برو استراحت کن من نگه میدارم..  پوشک بچه عوض میکنه غذاشو میده... حمام دستشویی باواکتس میشوره چون بوش خانمشو اذیت میکنه 😄 خانمش اوز اول ازین مطالب همسر داری میخوند و... مطالب تاپیک  اینارو بخون کمکت میکنه 

@دختر_گرانبها      

@nation_of_love  

@گلبوته__خانوم    

مطالب همسر داری و وویس مشاور خانواده ها مثل کلید مرد از دکتر حبشی و معصومه حاتمی گوش کن ..اینارو هم بتون خیلی خوبن

یا وَدود ۱۰۱ بار بخون به قند یا خرما یا چیز شیرین بخون بده شوهرت دلش نرم بشه 

سوره یاسین و نساءمن خودم به نیت حفظ زندگی مشترکم میخوندم 

و افزایش محبت زن و شوهر 

یکی بهم گفته بود.. خیلی تاثیردر حین طبخ غذا آیه 35سوره نور (الله نورالسموات والارض) تا (کل شیی علیم) بخونید

هم غذاخیلی خوشمزه میشه هم محبت بین افراد خانواده زیاد میشه هم نورانیت دل میاره هم اخلاق خانواده بیشتر میشه!!!!

35_اللّهُ نُورُ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ مَثَلُ نُورِهِ کَمِشْکاة فِیها مِصْباحٌ الْمِصْباحُ فِی زُجاجَة الزُّجاجَةُ کَأَنَّها کَوْکَبٌ دُرِّیٌّ یُوقَدُ مِنْ شَجَرَة مُبارَکَة زَیْتُونَة لا شَرْقِیَّة وَ لا غَرْبِیَّة یَکادُ زَیْتُها یُضِیءُ وَ لَوْ لَمْ تَمْسَسْهُ نارٌ نُورٌ عَلى نُور یَهْدِی اللّهُ لِنُورِهِ مَنْ یَشاءُ وَ یَضْرِبُ اللّهُ الْأَمْثالَ لِلنّاسِ وَ اللّهُ بِکُلِّ شَیْء عَلِیمٌ

موقع غذا درست کردن همیشه سوره ولعصر میخونم

سوره ولعصر صبوری میاره

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
نه نشده . میاد دنبالم ولی معذرت خواهی نمیکنه . چه فایده داره . هردومونم غرور عجیبی داریم 

ببین مرد با رفتارش عذرخواهی میکنه نه با زبونش مگر به این فهم برسه که کارش خیییییییییییییلی بد و ناجور بوده اونوقت به زبونشم میاره عذرخواهی رو...

ولی دوست عزیز وقتی میاااااد دم در خونه دنبالت از یه ادم مغرور بیشتر از این توقع نداشته باش

مریم:

تورو خدا اگه خودتون یا آشنای معتمد

آب متبرک که توش سوره های یس و مزمل و نور خونده و داده شوهرش خورده بیاد تورو خدااااااا کسی جواب گرفته اخلاق شوهرش خوب شده ؟

سارا:

خواهر من خوند تا چهل روز . شوهرش دست بزن داشت خیلی بد بود .چون ازدواج دومش بود خواهرم دوست نداشت جدا بشه باز. الان شوهرش تو فامیل به اخلاق خوب معروفه خیلی خوب شده .

اوایل ازدواجش،تا پا طلاق رفتن. الان ۲۰ سال میگذره خیییلی اخلاقشخوب شده دار و ندار زندگی مرد ب نام خانومش، بخدا از بس احترام میزاره ب خانمش، تمام کارای خونه آشپزی ترشی انداختن نظافت...کلا با اقاس، من که خیلی خوشم اومد شوهرم مثل اون می‌بود

فرشته :

عزیزم منم هرروز خوندم و واقعااااا معجزه دیدم، اون اتفاقاتی که واسم افتاده بود افتضاح بود اما خداروشکر نجات پیداکردم

مارال:

آره بخون تو یاسین به هر مبین رسیدی فوت کن تو آب سوره مزمل یادم نیست کدوم آیه بود به اون رسیدی باید فوت کنی هر روزم باید بخونی تا چهل روز هر روز روی یه لیوان آب خوندو بهش داد یا چهل روز

آلما:

یکی از اشناهای من با زعفرون سوره یاسین نوشت و بعد با اون آب زعفرون قرآنی شربت درست کرد خدا رو شاهد میگیرم،شوهرش کرده غلام حلقه به گوش خانمه،درحدی که خانمه توی جمع خیلی رسمی توهین و متلک میندازه ب آقا ولی هیچ حرفی نمیزنه.اقا.جالبه شوهرش خیییلی از لحاظ قیافه و تیپ سرتره

منم می‌خوام درست کنم تنبلم 

ببین گفت یه کاسه زعفران درست کرده بعد با خلال دندون روی دیس و بشقاب سوره یس نوشته هر وقت دیس پر از نوشته میشد میزدش تو یه لگن آب تا تمیز بشه وقتی سوره تمام شد با اون آب زعفران توی لگن شربت درست میکرد و به اهل خونه میداده

کلا می‌گفت هر با مشکلی داشته باشم از هر لحاظ مثلا شوهرم یا مشکل مالی یا استرس به نیتش،اون سوره می‌نویسه و از شربت میخوره

سمیه:

من شوهرم ازم دلخور میشد قبلا ذکر یاودود میگفتم فوری جواب میداد و انگار نه انگار دلخوره ازم

من ک اعتقاد کامل دارم ب قران کلمه ب کلمش نور هست 

برای کار خیر انجام بدین حتما نتیجه میگیرن

عزیزم آیه های قرآنه باعث آرامش میشه دعا نگیرین از دعا نویس که حتی روی خود خانم هم تاثیربد میذاره.. بجاش این سوره های قرآنو بخونید که بالا گفته ❤️

ببین عزیزم تو انرزیتو خوب کن باهاش صادقانه مجبت کن ..

مردا با محبت وتوجه کاملا میاد تو مشتت...من خودم میدونم بداخلاقی نکنم وبددهن نباشم ومحبت بکنم بهش فقط یذره شوهرم پامم میبوسه ....منه احمق این زبونم میجنبه فقط لعنت به من...از امروز شروع میکنم یادم انداختی

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡