2777
2789

سلام دوستان شما نمیدونید ک این دست فروشنده هارو من با مادر بزرگم دیروز رفته بودیم شابدلله اعظیم با مترو کرج میشیم گفتیم بریم زیارت اسم من ریحانه هستش ۱۶ سالمه داشتیم برمیگشتیم کرج پیاده شدنی اقا دادو بیداد کردش ی هنسفری منو دوزدید این دخترهه ب والله گفتش دوزدید بعدش گفتم میخایی همین جا لخت بشم ببینی هیچی برنداشتم ای دادو بیداد ابرو نذاشتش هیچ گفتش بریم پیش باز پرس رفتیم گشتش منو مادر بزرگمو گوشیمو استعلام گرفت کدمیلیمو مادر بزرگمم هیچی پیدا نکرد گفتم دهنتو ببند هیچی پیدا نکردید ن این دختره خودشو تکون دادش هنسفری افتادش زمین بعدش گفتم کو گوشش بعدش ی مرد اومد گفتش اره بابا اینا کارشون اینه دوزدیه گفتم چی میگی بعدش رفتش ازمون ی امضا گرفتن اثرانگشت اومدیم نمیدونم چی بودش مادر بزرگم خیلی گریه کردش داشتش سکته میکردش بعدش اومدیم بیرون زنه گفتش کارم اینه من تا ۵۰۰ نمیگرفتم رضایت نمیدادم بعدش گفتم خدا ازت نگذره ایشالله زلیل بشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون جا زنگ میزدی ۱۱۰ شکایت میکردی از دختره بابت تهمت بیروا 

امضا برا چی دادی میدونی ممکنه نوشته باشن شما برداشتی و فلان هر چیزی رو مگه امضا میکنن اثر انگشت میزنن ؟؟!

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

یعنی به حرف دست فروش بردنت کلانتری ازت تعهد گرفتن؟ 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

این باید گیر یه آدم زرنگ بیفته همونجا ازش شکایت کنه بابت تهمتی که بهش زده پوستش کنده بشه

ولی فکر کنم کارش اینه به دخترای نوجوون انگ بزنه که چیزی از قانون ندونن و بترسن

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/

هانیه جان چشمام درد گرفت انقدر غلط داشتی

دیگه الان همه همین شدن باید حواست جمع باشه بعدم وقتی چیزی با شما نبوده تعهدی نباید میدادی چه برگه ای رو امضا کردی؟نخوندی چی بوده؟حتی میتونستی اعاده حیثیت بکنی چون داد و بیداد کرده