2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چشم هرزن.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

تنوع طلبی البته تو ذات همه هست حتی ذات زنا و حتی ذات آدمای وفا دار اگه نبود از تعویض ماشین و خونه لذت نمی بردیم فقط کسی که وفا داره تو این زمینه تنوع طلبیش رو سرکوب می کنه و ذات و وجدانش بهش اجازه نمیده تو زمینه ی وفا داری تنوع طلب باشه.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
مثلا تو دوره مجردی با چند تا دختر همزمان بحرفه اینم تنوع طلبیه دیگ اره؟

نمیشه گفت بنظرم

تا وقتی به یکی متعهد نشده،نمیشه گفت چقد تنوع طلبع

چون ممکنه ی پسری با کسی وارد رابطه جدی نشده باشه ولی خب اهل رفیق و لاس زدن باشه ، این مشخص نمیکنه

﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن!  ﮼
تنوع طلبی البته تو ذات همه هست حتی ذات زنا و حتی ذات آدمای وفا دار اگه نبود از تعویض ماشین و خونه لذ ...

من ک تو زمینه عشق و عاشقی اصلا اینطور نبودم تو اون دوره ای ک باهاش تو رابطه بودم هیچکس حتی کسایی ک ازش بهتر بودن به چشمم نمیومدن 

💜💍¹⁵⁵

زبون بازن 

از همه خوششون میاد

به پشه ماده رحم نمیکنن

دو ماه اول عاشقتن بعد براش عادی میشی ولت میکنه 

خیلی افراطی محبت میکنه اولش یهو صفر میشه

خیلی بیرون میری باهاش چشمش دنبال بقیس

بعضیا تنوع طلب نیستن گاهی وقتا مشاهده شده طرف تو دوران دوستی یه اخلاقی داشته که طرف واسش میمرده ولی بعد ازدواج اخلاق طرف برگشته گاهی اوقات بایستی خود واقعی مون باشیم نه چیزی مردم میخوان نشون بدیم طرف وقتی ببینه اونیکه قبلا میخواسته الان تغییر کرده میره سراغ یکی دیگه حتی تا خیانت هم پیش میره