2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمیگم ب خانماگواهینامه ندن ،لااقل ی خیابون درست کنن واسشون برن اونجاتصادف بازی کنن واسه خودشون خخ

کاش ی شهر بدون زن هم بود مردا میرفتن همونجا واسه خودشون هر غلطی دلشون خواست میکردن بقیه هم از دستشون نفس راحت میکشیدن

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
عقب مونده های خاله زنک  اینا اگه آدم بودن تو این تایم سر کار بودن نه بین زنا حرف مفت میزدن

و یک مشت نر خر  نفهم 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
دست فرمونم تقریبا کم خطا هستش ولی ترسم زیاده هول میشم هیج وقت استقبال نمی کنم از پشت فرمون بودن  ...

ببین اینکه استقبال نمیکنی یعنی نمیخوای رانندگی کنی یا دوس داری و میترسی؟

خیلی تمرین کن خارج از شهر  جاده های مختلف رو بشین  کم کم برو خیابونای خلوت آخر شب نتیجه ...

جاده ی بین شهری نشستم مشکلی ندارم با اون ، شهرستانم مشکلی ندارم ، اتوبانا و خیابونای شلوغ تهران برام خیلی سخته

ببین اینکه استقبال نمیکنی یعنی نمیخوای رانندگی کنی یا دوس داری و میترسی؟

خیلی دوست دارم خیلی زیاد ولی میترسم ، شاید اگه ماشین رو با درآمد خودم میخریدم راحت میشد برام بیشتر معذب میشم اگه برای ماشین مشکلی پیش بیاد و من مقصرش باشم