2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین کمک

243 بازدید | 51 پست

اولین باره با یه آقا تنهایی میخوام برم بیرون دروافع همون دیت حالا.بنظرتون بی احتیاطیه با ماشین بیاد دنبالم منو ببره و اینکه اگ اوکیه باید جلو بشینم یا عقب؟😬ریدم با تجربیاتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جلو سوار شو کسی شک نکنه وبا اعتماد بنفس کامل انشالله خوش بگذره 

استرس دارم اخه خوب نمیشناسمش از طرفی میترسم بهش بگم خودم میام بهش بربخوره بفهمه بی اعتمادم ولی ممنون از انرژی خوبتون🙏

اره خودمم میترسم خیلی ولی کلا بعدا هم ماشین سوار نشم؟

اگه رابطتون عمیق شد و عاشق شدید و بهش اعتماد کامل داشتی اشکال نداره.ولی قرار اول خیلیا میگن تو فضای باز باشه بهتره مثل پارک 

میشه برام یه صلوات بفرستید♥️
نمیدونم خب برو ولی الان با قدیم فرق داره آدما هفت خط شدن مراقب باش میتونی به جاش تو یه پارک بگی من ا ...

اره کلا ماشین ریسکش بالاعه مخصوصا اگ شیشه ها دودی باشه ک فوبیا دارم😑میخوام غیرمستقیم بگم خودم میام

اگه رابطتون عمیق شد و عاشق شدید و بهش اعتماد کامل داشتی اشکال نداره.ولی قرار اول خیلیا میگن تو فضای ...

فضای باز که کلا قفله برام هزارتا اشنا میبینن ادمو ولی مثلا کافه ای جایی باز خوبه.نمیدونم چه اصراریه بیاد دنبالم حس بدی گرفتم