2777
2789

خانوما من قبلا دیر به دیر پریود میشدم چند ماه یبار الان چند ماهه مرتب شده بود تقریبا ماهی یبار الان باز بهم ریخته و زودتر میشم یعنی یه هفته بعد یا دو هفته یا ده روز زودتر میشم دلیلش همین پلی کیستیکه بنظرتون تجربه داره کسی 

واقعا چقد اصلاح سبک انجام دادی من فقط رژیم وورزش دو ماه داشتم هشت کیلو کمکردمولی سونو نرفتم واسه تخم ...

راستش نه این که بگم کامل انجام دادم نه ولی تا جایی که بشه رعایت کردم شیرینی جات مصنوعی حذف کن خواب به موقع فلورا تاجیکی عالیه واقعا گوش کن به حرفاش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما من قبلا دیر به دیر پریود میشدم چند ماه یبار الان چند ماهه مرتب شده بود تقریبا ماهی یبار الان ...

آره دلیل همینه....برو پیج اینستاگرام فلورا تاجیکی عالیه واقعا... bardari.flora

راستش نه این که بگم کامل انجام دادم نه ولی تا جایی که بشه رعایت کردم شیرینی جات مصنوعی حذف کن خواب ب ...

اها مرسی گلم منم تورژیمم شیرینیجات و نوشیدنی حذف کرده بودم الان لاغر شدم ولی پریودم زود به زود میشه قبلا دو سه ماهمیشد اونم بزور قرص میومد  

پس کامل جواب گرفتییی  من اضافه وزن ندارم بخوام لاغر شم خخخ همینحوریش استخون با روکشم بدتر میشم

تنبلی تخمدان دو نوع هست یکیش مقاومت به انسولین هست که چاق می‌کنه یکیش هم که لاغرن

اها مرسی گلم منم تورژیمم شیرینیجات و نوشیدنی حذف کرده بودم الان لاغر شدم ولی پریودم زود به زود میشه ...

من فقط دو سه بار تاخیر در پریود داشتم....بیشتر لکه بینی و همش پریود بودن یه سری من ۶،۷ماه پریود بودم فقط وسطاش یه چند روز پاک می‌بودم....خیلی سخت بود خدا کنه دیگه هیچ موقع برنگرده همیشه سالم باشیم و پریود هام منظم باشه....

خوابت هم تنظیم باشه .... مو زائد هم داری ؟

من فقط دو سه بار تاخیر در پریود داشتم....بیشتر لکه بینی و همش پریود بودن یه سری من ۶،۷ماه پریود بودم ...

الهی واقعا سخته منم الان تقریبا همش پریودم خسته شدم چهار پنج دورس زود به زود میشم انشالله ک برات دیگه تکرار نشه منم لک بینی هم دارم غیر پریودم خابم بیشتر دوازده یایک 😢انقد دورمون شلوغه میان میرن اره دارم 😢

ممنون عزیزم اگه بتونم بادکش یاد بگیرم خیلی خوب میشه

خیلی ساده س از اینترنت دانلو کن . فقط حرکت دستت خیلی باید تند باشه تا قشنگ پوستت بالا بیاد 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘