2777
2789
عنوان

خب بیاین حداقل یه حرفی بگین

160 بازدید | 28 پست

بچه‌ها بیاین یه چیزی بگین خب من کسی روندارم دردودل کنم بخدا که داغونم...من خیانت دیدم واصلا دلم نمیخواد دیگه ادامه زندگی بدم ازطلاقم میترسم ولی هر چی فکر میکنم میبینم خیلی داغونم نمیتونم ادامه زندگی یاشوهرم بدم....شوهرم همش ميگه اشتباه کردم جبران میکنم حق طلاق وبهت میدم مهريه روکامل میدم امانرومن این همه سال باتوبودم برام سخته....حالاخودش دوروز پیش که مچش وگرفتم یه حرفازده بود بع زن شوهر دار بخدا که مردم وزنده شدم شماچی میگین؟ منم جای خواهرتون.....اگه مردی هم توسایت هست بیادمحض رضای خداجواب بده...بخداثواب داره

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من

ازش تعهد بگیر .حق طلاقم بگیر خونه،ملک یا ماشین بزن به نامت . یه فرصت دیگه بهش بده اگه واقعا پشیمون هست. 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازش تعهد بگیر .حق طلاقم بگیر خونه،ملک یا ماشین بزن به نامت . یه فرصت دیگه بهش بده اگه واقعا پشیمون ه ...

دلم خیلی شکسته بخداآدم پولکی نیستم ولی من فکرنمیکنم پشیمون باشع میدونم باهم هنوزم درارتباط ان شک ندارم...میدونی واقعاازش بدم اومده حالم ازش بهم میخوره دوست ندارم بیاد پیشم...بخداموندم تودوراهی..‌.ازیه طرف آبروم ازیع طرف اصلادلم باهاش نیست...همه زندگیش هم به نامم بزنه دیگه نمیخوامش

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
قوی باش تا تنور داغه بچسبون حق طلاقتو بگیر اگ چیزی داره ب نامت بزنه تهدید کن ابرو زنه رو میبری

آخه دوسش ندارم ازش چندشم میشه بخدا بدونی چیا دیدم همه زندگیش مال من باشه ولی دوسش نداشته باشم میخوام چیکار!

شرایط زندگیتو ببین یسریا جدا میشن زندگیه جدیدی شروع میکنن و مستقل میشن سرکار میرن یسریا آویزون پسر مجرد میشن و زندگیه پسر مردمم خراب میکنن نفرین خانواده پسر پشتشونه و نمیتونن مستقل زندگی کنن حال کار کردن ندارن خودت بسنج ببین مهارتی داری بعدش بچه داری نداری همه جوانب در نظر بگیر ولی شوهرت پشیمونه بهش فرصت بده همه آدما اشتباه میکنن انسان جایزالخطاست

بچه هم دارید یانه بنظرم سردشدید باهاش

نه خداروشکر که ندارم......اصلامیگه بچه هم نداشته باشیم هرچی توبکی...

آخه دوسش ندارم ازش چندشم میشه بخدا بدونی چیا دیدم همه زندگیش مال من باشه ولی دوسش نداشته باشم میخوام ...

خب برا طلاق هم ک میگی از ابروت میترسی بالاخره یا باید فرصت بدی یا جدابشی 

شرایط زندگیتو ببین یسریا جدا میشن زندگیه جدیدی شروع میکنن و مستقل میشن سرکار میرن یسریا آویزون پسر م ...

اون ودوست داره نه من و....مثل چی داره دروغ میگه...بعدشم من هرزه نیستم آویزون کسی باشم ....خودشم میگه دختر خوب نیست بعدتوبرای من! ولی همش زبونه...نمیتونم فرصت بدم بخدا آشوبم نمیدونی چیا به زنه گفته بود...اخه فکر کن گفته بهش من اصلارابطع بازنم ندارم درشرف طلاقم اختلاف داشتیم ولی نه دراین حد...باهم میگفتیم میخندیدیم بعد اونم بود کنارم بوده ولی واسه اون غش میکرده وغیرتی می‌شده...به قرآن که همون روز مرگم وخواستم

اون ودوست داره نه من و....مثل چی داره دروغ میگه...بعدشم من هرزه نیستم آویزون کسی باشم ....خودشم میگه ...

عزیزم نگفتم هرزه ای دور از جونت چون دوستامو دیدم تجربه دارم میگم اون راهو نرو اگه میبینی واقعا دیگه دوستش نداری یه مدت ازش دور شو ببین همین حسو بهش داری

خب برا طلاق هم ک میگی از ابروت میترسی بالاخره یا باید فرصت بدی یا جدابشی 

فقط برام دعا کن همین