یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ما از مستاجر شانس نداشتیم ،اولین مستاجرمون که انقدر کرایه نداد تا پول پیشش تموم شد چند ماه هم بدهکار شد ،بعد یه روز یواشکی بدون پرداخت پول قبوض و شارژ ساختمون یواشکی اثاث برد ،همسایه ها به ما خبر دادن
دومی هم الکی گفت ماه دیگه عروسیمه و جهاز میلریم و اینا ،بعد فهمیدیم مجرده و اینا الکی اینجوری گفته تا خونه پیدا کنه ،تو یه سالی که نشسته بود گند زد به خونه و صدای همسایه ها رو درآورده بود ،ما هم تصمیم گرفتیم قید خونه رو بزنیم و بفروشیم جای دیگه سرمایه گذاری کنیم
یه خانوم آوردیم میگفت شوهرم فقط 5شب میاد خونه و کارش شهر دیگه هست سه تا بچه هم داشت بعد یه چند وقت کل محل هرشب زنگ میزدند که این خانومه هرشب یه مرد میاره خونه ....
خلاصه با مکافات از اون جا بلندش کردیم البته این مال 9سال پیشه الان یه خانوم و آقای فرهنگی هستند کل همسایه ها دوستشون دارند