2777
2789
عنوان

پاپیلای زبان

6465 بازدید | 12 پست

بچه ها کسی پاپیلای زبان یا همون تورم جوانه های چشایی گرفته تا حالا؟ من ته زبونم چنتا دونه ورم کرده.

درد ندارم فقط موقع قورت دادن آب یا بزاق دهانم احساسش میکنم.

خیلی میترسم چیز بدی باشه تورو خدا راهنماییم کنید 😔

من پرزای کنار زبونم به علت گاز گرفتن متورم و دردناک شده از دو هفته پیش اینا البته خیلییییییییی بهتر شده اما خوب یکم متورم هست هنوز انتهای زبان علتش الرژی یا عفونت گلو  هست چیز خطرناکی نیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا همون اخریاست، وای دختر چقدر خیالم و راحت کردی. کاش زودتر میپرسیدم. خدا خیر بخواد برات 😘

فدات شم عزیزم وظیفمه اصلا چیز مهمی نیست یه روزایی بزرگ میشه یه روزایی کوچیک بستگی به غذا و رفلاکس معده و الرژی و ... اناتومی نرمال هست و اصلا بیماری نیست خیالت راحت بگیر بخواب♥️

دقیقا همون اخریاست، وای دختر چقدر خیالم و راحت کردی. کاش زودتر میپرسیدم. خدا خیر بخواد برات 😘

واای🤦🏻‍♀️🤣منم مثل شما بودم، وقتی دیدمش چقدر گریه کردم تازه🤣گاهی میام سرچ میکنم میخونم تا دوباره خیالم راحت شه

واای🤦🏻‍♀️🤣منم مثل شما بودم، وقتی دیدمش چقدر گریه کردم تازه🤣گاهی میام سرچ میکنم میخونم تا دوباره ...

منم😬

عزیزم ، توام ته زبانت این برجستگی های گرد رو میبینی ؟؟ 

(پاپیلای زبان اسمشه)

😂😂😂😂😂خجالت بکش اینا رو همه دارن بزار عکس استوری یه دکترو برات بزارم خیالت راحت شه

سلام این عکس برام باز نمیشه میشه بازم بفرستین یا یچیزیو بفرستین ببینم چون خودم درگیر شدم و خیلی اشفته ام🤦🏻