2777
2789
عنوان

چرا همسر من انقد بی عاطفه س؟

296 بازدید | 25 پست

چرا وقتی ناراحتم و گوله گوله اشکام میاد ،با لگد میزنه میگه پاشو دوباره چته ؟نه اینکه بزنه ها،مثلا زورش میاد بغل کنه با لگد سعی میکنه پوزیشن مچاله شدن و گریه کردنمو عوض کنه،اصلا عاطفه نداره،اینکه ببوسه،در آغوش بگیره،ناز وونوازش کنه، همیشه بهش میگم به اینا نیاز دارم اما میگه من نمیتونم.😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اه اه

ببخشیداااا ولی منم متنفرم ازاین حالتا

گریه واینکه بگی من نیاز دارم نشانه ی ضعفه

ومردا هم ک اززن ضعیف بدشون میاد

تراپیست نرو،لری شادپلی کن😜                               https://uupload.ir/view/jasem_khodarahmi_-_omroo_saba_fx1v.mp3/

مردا بدشون میاد همش زنشون اه و‌زاری کنه. ما فکر میکنیم اینجوری عزیز میشیم ولی حتی ما خودمون هم از مردهای ناله و‌ انرژی منفی بدمون میاد

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

شوهر منم جدیدا عوضی شده

امشب سر همین قضیه باهاش بحث کردم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

منم الان تاپیک زدم واقعا از ازدواجم پشیمونم مثل چی فقط اینو بگم با کسی ازدواج کنین که مطمعن باشین خیلی دوستتون داره

حالا مال تو اون لگد رو میزنه مال من انگار کور و کر و لاله وقتی میاد خونه 

منم لوس بودم اینجور میزد 

بعد باهاش راه اومدم الان بلندم میکنه

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

همین الان بغلش کردم از ته دل گفتم خیلی دوست دارم و بوسیدمش بیشعور فقط گفت الکی😕کلا همیشه همینه من یه عالمه قربون صدقه ش میرم اون فقط میگه الکی😕

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست