2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین

62 بازدید | 4 پست

بچه ها یه دختری تو کلاسمون هست پایه هفتمه بعد درسش خوبه ولی خیلی مغروره انگار رئیسه نمیدونم چیکار میکنه دعام یانه جادو میکنه آخه یه انیشتین هم نمیتونه مثل اون باشه اینقدر هوشش بالاس یه کارهایی هم میکنه که خیلی تعجب آوره انگار یکی تو مغرشه نمیدونم 

منم خیلی دوست دارم مثل اون باشم ولی نه مغرور 

قبلا درسن خوب بود الان افت داشه میشه بگین برای آوردن رشته تجربی تا معدل چند خوبه 

بعد اون دختره چیکار میکنه مغزم اصلا برای درس نمیکشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ربطی ب دعا و جادو نداره این چیزا ک ..

شاید از بچگی بیشتر باهاش کار شده و هوش هیجانیش و ... رو تقویت کردن. من خودم همیشه همونی بودم ک بقیه بهش غبطه میخوردن. یادمه یبار کلاس دوم ک بودیم یکی از همکلاسیام ب مامانش گفته بود فلانی خیلییی باهوشه، از معلم هم بیشتر میدونه😂😂من کلا تلاش میکردما، ولی خب بقیه هم تلاششون کمتر از من نبود. ولی بازم همیشه اونی ک رتبه میشد من بودم. چ در سطح کلاس، چ مدرسه، چ استانی ..😁😁

بنظرم تقویت هوش از بچگی واقعاااااا مهمه. من از همون موقعا ک ۵، ۶ سالم بود، شروع کرده بودم ب حفظ قران و بنظرم این باعث شد هم حافظم تقویت بشه، هم خدا کلا تو زندگیم بیشتر کمکم کنه .. اینا مهمن کلا..

بعد این ک فقط رو کتابای مدرسه متمرکز نشو، رو تقویت حافظت کار کن..ان شاءالله هر جا هستی موفق باشی گلم ..

أللّٰهُم کَمَا حَسَّنْتَ خَلْقی، فَحَسِّنْ خُلُقِی←بارالٰها! همان‌گونه که آفرینشم را نیکو کردی، اخلاق مرا نیکو بگردان ..🌱🤍✨