2777
2789
عنوان

خانم یه مشورت بدین لطفا

75 بازدید | 14 پست

چند وقته همش بدبیاری میاریم همش یه چاهی واسمون کنده میشه ۶ماه پیش مادرم ی خون کرد اما اصلا دور شانس که هیچی همش به ضرریم خسته شدم تا میایم نفس بکشیم ی مشکل پیش میاد دعایی چیزی هست لطفا تجربه دارین بگین ممنون میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوم یک سالی هست

ببین گلم قرانن جدی میگم اینارو شما بگو از یسالی ک میگی بدبیاری میارم کرم تون روعوض کردین یانه همش یه کرم تکرار میکنیدمیخام یچی بگم انجام بدی ک خوب شد بیای بهم بگی راست گفتی 

ببین گلم قرانن جدی میگم اینارو شما بگو از یسالی ک میگی بدبیاری میارم کرم تون روعوض کردین یانه همش یه ...

والا قبلا اهل کرم نبودم ولی چند ماهه ۶ماه ضد آفتاب خریدم میزنم کرم دیگه ای استفاده نمیکنم 

والا قبلا اهل کرم نبودم ولی چند ماهه ۶ماه ضد آفتاب خریدم میزنم کرم دیگه ای استفاده نمیکنم  ...

خب ببین گلم این ضدافتاب رو عوض کن یاببین کی از فامیل زندگیش بهتره ازش بپرس چه ضدافتابی میزنی اونو بگیر یاکلا عوضش کن من این جیزارو خیلی خیلی تجربه کردم ریمل مداد رژ لب کرم حتی لباس بعضیا هستن ک بدبیاری میارن قرانن ب چند نفر دیگ گفتم ک باور نکردن وقتی رفتن تونخ اینجور جیزا ک من گفتم دیدن واقعا درسته عریزم بخداخاستم راهنمایین کنم کاری ک گفتم انجام بده میدونم درست میشه مطمعن باش عزیزم ممنون ک ب حرفام گوش دادی و بهم اعتماد کردی