2777
2789
عنوان

بنظرتون میتونم ؟؟؟ 😎

365 بازدید | 50 پست

دوستای گلم 

من یه پسر ۵ ساله دارم. یه پسر ۲ونیم ساله. 

سومین پسرمم قراره دو هفته دیگه دنیا بیاد.

حالا بنظرتون میتونم با برنامه ریزی هم به بچه هام برسم هم دنبال کارهای هنری و باشگاهم باشم؟ 

(ادامه تحصیلم میخوام بدم واسه دکترا شرکت کنم. ولی نگه داشتم وقتی هر سه تا مدرسه ای شدن بعد برم)

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جان من بگو چطور بچه هارو مدیریت میکنی بخدا من یدونه اش هم خوب نمیتونم از پسش بربیام دوس دارم تجربتون ...

کمکی ندارم 

حتی شوهرمم کمک حالم نیست تو بچه داری‌ 

بخدا خودم همه کاراشونو میکنم.

حالا باهاشون درسم میخونم. کتابای مخصوص سنشون میخرم. 

ولی خب مستقل بار آوردمشون.

لباسای کثیفشونو خودشون میندازن لباسشویی. وقتی شسته شد خودشون آویزون میکنن و خودشون باز میزارن سر جاش

هردوتا بچه یاد دادم خودشون دستشوییشونو و دستاشونو میشورن. من فقط هردفعه چک میکنم تمیز انجامش بدن تا عادت شه‌. حتی اون دو ونیم سالهه 

آشغالی ببینن رو زمین حتما برمیدارن. ظرفاشونو خودشون میبرن میزارن تو سینک و....

بچه شما چند سالشه؟؟ چه کارایی میکنه؟ دختره یا پسره؟

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
کمکی ندارم  حتی شوهرمم کمک حالم نیست تو بچه داری‌  بخدا خودم همه کاراشونو میکنم. حالا ب ...

ماشالله آفرین واقعا خسته نباشی که بچه هات رو اینقدر مستقل بار آوردی 

پسرم دوماه دیگه ۴سالش میشه اما دستشویی خودم میبرم حمام خودم میبرم این کارایی رو که گفتین تنبله و انجام نمیده

کمکی ندارم  حتی شوهرمم کمک حالم نیست تو بچه داری‌  بخدا خودم همه کاراشونو میکنم. حالا ب ...

شعر و قصه و یکی دوسوره بلده حدودا تا ده میشماره

بازی ها رو بلده و میتونه انجام بده

ماشالله آفرین واقعا خسته نباشی که بچه هات رو اینقدر مستقل بار آوردی  پسرم دوماه دیگه ۴سالش میش ...

البته من یکمم از روی مجبوریت اینجوری بارشون آوردم. چون باردارم هستم... 

فقط حموم رو با باباشون میرن.

خدا حفظ کنه گل پسرتونو. 

کاش بتونی با تشویق مستقلتر بار بیاریش

تو آینده خودتم راحتتری. اونم تو همه کاراش پیشرفت میکنه.

بچه دو ساله چطور میخواد خودشو بشورع هر چیزی زمانی داره..بچه باید بچگی کنه..شما لابد میدونید کششو دارید که بچه پشت سر هم دنیا میارین اما این واقعا سخته برا بچه

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

با این چیزایی که گفتین حتماااا میتونین👌👌

من دخترام دقیقا سن پسرای شما هستن

و به شدتتتت وابسته ی من برای کوچیکتریییین کارهاشون😩

خیلی خسته شدم

نمیتونم اصلا مستقلشون کنم

دائممم از جا بلندم میکنن  و دائم باهم جنگ دارن

هرکاری میکنم اوضاع بهتر نمیشه که هییییچ، روز به روز هم بدتر از قبل میشن🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بی تو با خاطره هایت چه کنممم😭مامان قشنگم🥺💔
ماشالله آفرین واقعا خسته نباشی که بچه هات رو اینقدر مستقل بار آوردی  پسرم دوماه دیگه ۴سالش میش ...

عزیزم پسر منم داره ۴ ساله اش میشه همه کارش با خودمه حتی غذاشم نمیخوره آنقدر میزاره سر سفره بمونه محبور میشم خودم بهش بدم ، دستشویی ام تو حیاط از ترس گربه حتی تو روز هم تنهایی نمیره ، حموم که اصلا با خودمم به زود میاد و فقط گریه و جیغ که شامپو رفت چشمم اصلا مستقل نیست هیچ کمکی هم ندارم دیگه نمیدونم چه کار کنم چون اتاق جدا نداریم براش هنوز تو اتاق خودمون میخوابه خیلی وابسته است 

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام 🖤          

دختر یکی از اقواممون 3 ماه دیگه 3 ساله میشه تازه از مای بیبی گرفتتش حرفم نمیزنه من تا حالا ندیدم جیش بگه 

خواستم بهت بگم مرحبا به خودتو بچه هات معلومه خیلی کدبانویی ما ترکها میگیم( الله باشارانینا وِرَر ) یعنی خدا به کسی که از پسش برمیاد میده