2777
2789
عنوان

قحش بخاطر فروش سکه

144 بازدید | 11 پست

سلام خانما یه سوال 

اگر شما یه سکه داشته باشید ک مال خودتون باشه در اصل هدیه عزوسیتون از طرف مادر شوهر یاشه

بعد الان ۳ سلل از ازدواجتون گذشته باشه و ب پول نیاز داشته باشید و ب شوهرتون بگید و قرار باشه بفروسیدش و نصفو بدید ب شوهرتون نصف برای خودتون باشه

بعدبفروشیدش و شوهرتون چون قهر بودید باش بش نگفتید ک امروز فروختیدش و بخار همین کلی بهتون فحش بده و نذاره برید خونه 

شما باشید بنظرتون حق با کی هست؟

اینک بگم شوهرم میدونس قراره امروز صبح برم بفروشمش فقط چون قهر بودم بش نگفتم صبح

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با شماست گلا به چه حقی فحش میده؟؟؟ الان اگر برعکس بود همه میگفتن زیادی حساسی و بدبخت مگه چه کار ...

ببین دقیقا مشکلم همینخ خب اون مبدونست قراره بفروسمش دیگ چرا اینقد فحش داد و نذاشت برم خونه

حق با شماست گلا به چه حقی فحش میده؟؟؟ الان اگر برعکس بود همه میگفتن زیادی حساسی و بدبخت مگه چه کار ...

ببین دقیقا مشکلم همینخ خب اون مبدونست قراره بفروسمش دیگ چرا اینقد فحش داد و نذاشت برم خونه.

ببین دقیقا مشکلم همینخ خب اون مبدونست قراره بفروسمش دیگ چرا اینقد فحش داد و نذاشت برم خونه

بیخود کرده 

کلا هیچکدوم از طرفین حتی اگر حق باهاش باشه نباید توهین و بی‌احترامی بکنه

بعدش هم اگر اون بود هیچکس به شما حق نمی‌داد که واسه موضوعی که از قبل صحبتش رو کردید دعوا درست کنید اونم به این بزرگی!

یعنی چی راه نمیده خونه؟؟؟ پاشو برو سر خونه زندگیت اون ناراحته بره بیرون!