2777
2789
عنوان

بی بی چک قبل از موعود

154 بازدید | 10 پست

سلام دوستان میشه کسایی که قبل از موعود بی بی چکشون منفی بود و بعد از موعود مثبت شد بیان 

من چهار روز قبل از موعود امشب خواهر شوهرم اسرار داشت بی بی بزنم بعد منفی شد و بعد از چند دقیقه شروع کرد به هاله انداختن کسی بوده قبل از موعود منفی بعد از موعود مثبت شده بیاین لطفاً 🥲😔

عزیزم به صورت طبیعی قبل از موعد کلا منفیه

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من قبلش زدم بعد چند دقیقه هاله انداخت و باردار بودم که

میدونم گلم من خودم دوقلو باردار بودم قبل موعد مثبت شدم

ولی اصلش بعد از موعده 

نود درصد بعد موعد بی بی چکشون مثبت میشه

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 
خدا کنه خیلی نگرانم😔

نگرانی نداره حسم میگه بارداری😘

میدونم گلم من خودم دوقلو باردار بودم قبل موعد مثبت شدم ولی اصلش بعد از موعده  نود درصد بعد مو ...

اره چون شاید لقاح دیرتر انجام شده باشه 

من که خودم از دو هفته قبل پریودیم به همه میگفتم من حامله ام هیچکس باورش نمیشد ولی حامله بودم خداروشکر

و ما توفیقی الا بالله🤍✨
انشالا خدا از دهنت بشنوه😔😔😔

سلام عزیز دلم ،خوبی ؟یادته تو تاپیک من، من  وتو باهم صحبت کردیم درمورد خانم امانی،یادمه گفتی زیر نظرشی ،یادته گفتم داروبرای تعیین جنسیت گرفتم،دوتادختردارم، امروز دوروز از موعدم گذشته جرات ندارم بی بی چک بزنم،توبارداری تروخدا برام دعا کن اجی،،راستی جنسیت بچت چیه؟انشالله بحق خانوم فاطمه زهرا صحیح وسالم بزارش بغلت ، من خیلی کمردرد ودل درد دارم از علائمت موقع تاخیر پریود بهم میگی،من همش احساس میکنم میخوام پریودشم .😔

هروقت بهت خیلی سخت گذشت وناامیدشدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو،به مو میرسه ولی پاره نمیشه،وخداهست وخداهست وخداهست❤میشه یه صلوات برای خوشبختیم بفرستی؟؟🌹اللهم صل علی محمد وآل محمد😍،تویی که این امضارومیخونی امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی🥰