2777
2789
آخ بچههه ، پسر منم همینطور شد خدایا چ عذابی کشیدیم یادم نمیره ،  داروخونه بپرس شیاف کودکان مید ...

لعنتی یجاییم ب داروخونه دسترسی ندارم اوف خونه خودم نیستم خونه خودم شیاف داشتم یادم رف بیارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آش رشته اردبیلی ها طرز تهیشم اینجوری که نخود لوبیا عدس رو یه شب خیس بده فرداش بزار بپزه پیاز رو تف بده آخر سر کمی رب بزن بهش بریز توی حبوباتت 

آلوچه خشک و برگه زردآلو آلبالو خشک رو با آبجوش خیس بده تمیز بشه بریز توی قابلمت بزار یخورده بجوشه آخر سرم چند قاشق آرد رو با آب قاطی کن بریز توش یخورده که گذشت رشته هم بریز و تامام بزار قشنگ بپزه قوام بیاد فوق العاده خوشمزه استدیگهنمک و فلفل ایناشم خودت میزون کن

آش رشته اردبیلی ها طرز تهیشم اینجوری که نخود لوبیا عدس رو یه شب خیس بده فرداش بزار بپزه پیاز رو تف ب ...

بچشون ۴ ماهشه

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

لعنتی یجاییم ب داروخونه دسترسی ندارم اوف خونه خودم نیستم خونه خودم شیاف داشتم یادم رف بیارم

با روغن زیتون یا هرچی داری تو خونه دور نافش رو به جهت عقربه های ساعت ماساژ بده ولی نترس دو روز زیاد نیست

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
الان نمیتونم ببرمش دکتر

عزیزم شیاف گلیسیرین اطفال یا کودکان راهشه یا یکم کره را به شکل شیاف در بیار اما نوکش تیز نباشه 

دور نافشم به جهت عقربه های ساعت با روغن زیتون بمال 

خودتم غذاهای ملین بخور یبوست نگیری شیرت اثر داره 

عزیزم شماخودت چیزای ملین بخور،اگه پرهلویازردالوداری بخورشکمش سریع کارمیکنه واینکه پاهاشوحالت دوچرخه واسش بزن اینم عالیه وشکمشم جهت عقربه های ساعت چرب کن