2777
2789

یه بار دوست بابام اینا اومدن خونمون دومادشونم آورده بودن بعد ما جوجه و کباب کوبیده و برنج و با مخلفات گذاشتیم تو سفره دوماده تا اومد سر سفره گفت اینام که همش سردیه یه ذره دارچین دارید بیارید بزنیم یعنی منو میگی داشتم از حرص خفه میشدم ...بی دعوت پاشی بری یه جا اینم عوض تشکرت باشه🤯

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جاریم هر وقت میاد از ژله و پیش غذا و اینام نمیخوره غذا هم خیلی کم.حسوده

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

بی ادبی ن ولی بچشون عروسکمو برد

من ک بهت گفتم اگه مال موندن نیستی برو گفتم ما بچه پایین شهریم زیاد محبت ندیدیم زود وابسته میشیم😔ی چندتا سوال داشتم ازت ؟؟؟میگم الان برای اون نگران میشی؟دستشو میزاره رو دستت وقتی دنده عوض میکنی؟عکسم باهاش میگیری بزاری استوری هات؟میگم ددددلبر منو فروختی با پولش اونو خریدی؟💔💔💔باش برو خوشبخت بشی ولی اینو بدون یروزی میرسه دیگه ب تو نمیرسه حالا برو👋

دختردایی الاغم میومد اتاقم مثل ندید بدیدا پنجره ی اتاقو تا اخر بازمیکرد 

میرفتم جلو آینه ماسک صورتمو برمیداشت بی اجازه میزد ب صوزتش بعد میکند مینداخت رو میز ارایشم چندبارم ارایشمو برمیداشت

کاربری تعلیق شده😒...امیدوارم یروزی از رویام خارج شمو ب تو یِ واقعی برسم ♡ ♥🌹 کاربری دست دونفره🌈

حالا من ی بار مادر شوهرم اومده بود قابلمه رو گذاشتیم غذا رو تو دیس بکشه هی میگف وااای این برنج چرا انقد چسبیدهههه چرا روغن ندارههههه داش داد میزد پیش همه🤣🤣🤣🤣

روحه من چند وقتیهمرده..💔 

خواهر شوهرم آمد خونمون برام یلدایی آوردن دماغش گرفت بالا من محل نداد رد شد رقت ب مامانم سلام و دست داد

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏

پسزرخاله بابام که وکیل هم عست تو سینک ظرفشویی صورت شست و اب دهن توف کرد. بعد رفتنشون سینکم و عوض کردم و تمام ظروفی ک استفاده کردم و انداختم دور

من یک فمینیست هستم، کمک خواستین درخدمتم 💞💕

شايد بنده خدا مشكل داره اخه منم مشكل سردي غذا دارم

حتي برنجم بايد زيره بريزم بايد كلا غذاهامو طبع گرم كنم وگرنه يبوست ميشم

هي نگيد'' يه روز خوب مياد باوركنيد همه روزاي خوبتون داره ميره...