2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مژه بعد مدت طولانی میریزع

به نظرت بقال میگه ماست من ترشه؟

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

من چند ماه پیش رفتم مدل شدم چشمامو که میبندم پشت سر هم پلک میزد مژه کاره اصلا نمیتونست کار انجام بده یه کلاسیک پنج ساعت طول کشید بالا و پایین چشممو چسب زده بود واقعاً دست خودم نیست مشکلی ام ندارم

یعنی هیچ وقت نمیتونم مژه بکارم؟

پیش یه نفر ام خواستم برم گفت من نمیتونم با این شرایط برات انجام بدم میترسم به چشمت آسیب بزنم 

شما مشتری اینطوری داشتید؟

آیا کاشت مژه تا ۴ ماه میمونه؟!

نع عزیزم اون کاشت های ۶ماهه خیلی افتضاهه اسیب جدی به مژه ها وارد می کنه حتی کچی و کنده شدن مژه داره اکستنشن انجام بدین ۲۱ روزه بعد ترمیم 

نع عزیزم اون کاشت های ۶ماهه خیلی افتضاهه اسیب جدی به مژه ها وارد می کنه حتی کچی و کنده شدن مژه داره ...

مرسیییی عزیزمممم

ی سوال اکستنشن داریم ک بین کلاسیک و والیوم باشه؟!

مرسیییی عزیزمممم ی سوال اکستنشن داریم ک بین کلاسیک و والیوم باشه؟!

کلاسیک یک تار بر روی یک تاره برای کارمندا و کسانی که مژه های کمی میخوان مثل میخوان پر تر باشه یا تیره تر باشه والیوم هم حجم میده و حالت چشمتونو تغیر میده