2777
2789
عنوان

با مادرشوهرم چجوری رفتار کنم

483 بازدید | 47 پست

مادرشوهرم خیلی حسوده ب ظاهر نشون نمیده 

اما ب باطن خیلی حسوده و منتظر اتو از سمت منه یعنی کوچکترین حرکتی رو بهونه میکنه 

هروقت میرم خونش دریغ از ی بشقاب میوه یا چایی هیچی نمیده میگه برو خودت بردار اما خدانکنه بری سر یخچالش اگه یچیزی از تو یخچالش کم بشه میگه تو برداشتی و کلی تیکه میندازن 

برای عروسیم بخاطر ی تالار ک ورودیش ۱۵ تومن بود و خرج عروسی و شام و میوه و همه چی نصف نصف بود زنگ زد کلی فحشم داد ک چرا این تالار و انتخاب کردی(بخاطر اینکه دخترخواهرش دلش نشکنه چون اونم همسن منه و وضع مالیشون خوب نیس و عروسیشون با ما یکماه فاصله داشت)اینقدر خون ب جیگرم کرد و دلم و شکست وضع مالی مادرشوهرم اینا خوبه برای سرویس طلا بعد هفت سال عقد خواست بخره گفت برات میخرم اما خوشبختی نمیاره 

خب این تیکه ای از توضیحات

حالا چند روز پیش زنگ زد گفت چرا نمیای اینجا گفتم حوصلم سر میره و بیام اونجا در و دیوارو نگاه کنم با شوخی و خنده 

حالا خانم بهش برخورده خواهرشوهرم زنگ زد گفت بیا خونه مامان ناراحت شده از دستت منم با خنده گفتم خب حوصلم سر میره گفت خب بیا میریم بیرون و منم گفتم باشه خودت کی میری خونه مامانت تا بیام گفت فردا عصر 

بنظرتون چکار کنم 

احساس میکنم خیلی کوتاه اومدم بعد عروسیم چندبار با جیغ و غرزدن باهام حرف زده مادرشوهرم مثلا یبار میگفت چرا خاله ات رو میبری بیرون یبارم ماشینم خراب شده بود زنگ زد کلی جیغ زد و غر زد ک چرا رفتی بیرون 

چکار کنم؟

بنظر من نرو 

بهونه بیار 

من ک دیگه پامو خونش نمیزارم

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا نمیگفتی حوصله م سر میره یه جور دیگه میپیچوندی

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
حالا نمیگفتی حوصله م سر میره یه جور دیگه میپیچوندی

خخخخ خب واقعیت رو بهش گفتم بعدم اون مثل بچه ی دوسالس زن گنده عقل نداره تو سرش خودشو با عروسش مقایسه میکنه

واقعا الهی هرکاری با ماها میکنن ب سر خوداشونم بیاد تا بفهمن چقدر بده رفتارشون

ارره بخدا اره والا ایشالا ایشالا 

خدا من و شمام بزرگه 

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
پس خوبم باشی اخرش ازت میگیره ب پشمتم نگیر و زندگیتو بکن

همین کارو میکنم منتظرم یکم وضع مالیمون خوب بشه الان شوهرم یکم وضع مالیش بده بخدا خیلی از خودم میگزرم اما نمیدونم دیگه چجوری از خودم بگزرم ک وضعمون خوب بشه

اره مادرشوهره اینقدر با همه گرم میگیره فقط با من بده اونم از حسودی میترکه

کاش زودتر بترکه راحت شی ادمای دوزاری مزخرف همشون عین همن ی مشت اشغال بی خاصیتن

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️