میدونم یه کم مسخره به نظر میاد ولی من۳۲سالمه و مجردم هر وقت بیرون میرم از ترس اینکه همکلاسی یا دوست قدیمی ببینم زود برمیگردم هر کی آدمو میبینه زود میپرسه چیکار کردی ازدواج کردی بچه داری؟ارشد خوندی؟تازه نسبت به سنم خیلی داغون شدم چون خرج خونه میدم ندارم برای خودم خرج کنم داغون شدم دندونام خراب شده بدون جوونی کردن پیر شدم حالا جالب اینجاست تو خونه پدر مادرم عوض تشکر وقدردانی بیشتر بهم متلک میندازن و اعصابمو داغون میکنن بخاطر اخلاق بدی که از اول داشتن منم افسرده تر و داغون تر میشم انقدر دوست داشتم پول داشتم و به خودم میرسیدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میتونی کار بهتری پیدا کنی حداقل حقوق بیشتری بگیری؟
همین کارم به زور پیدا کردم بیشتر از خودم ناراحتم که با اینهمه مشکلات به جای درس خوندن و عمر هدر دادن کاش زودتر به فکر یه شغلی بودم که هم خودمو جمع میکردم هم تو این دردسرا نمیفتادم اگه پول داشتم یک درصد مشکلاتی که الان دارم و نداشتم