2777
2789
عنوان

صاحبکار بیشعووور💩

231 بازدید | 4 پست

از 5شنبه رفتم یجایی برا کار فروشندگی صاحبکار اصلیمو تازه امروز دیدم قبلش دو روز خواهرش بود بعد دیروز  خواهرش بمن گفت اومدی حالا داداشمو میبینی اخلاقش مث من نیس  بداخلاقه اینو روز اولم گف امروز ینی دوبار گفته بود...امروز داداشش اومد انقد بد برخورد می‌کرد خیلیم وضعش خوبه فک می‌کرد نوکرشم رسیدای شخصیش افتاد زمین جلو خودش بود من یکم اینور تر گف اینارو میدی بم..خودش خم نمیشد با دست صحبت می‌کرد همش یجا  خانومه قیمت مانتو پرسید من فک کردم داره شلوارو میگه یهو نگاه صاحبکارم کردم دیدم بد نگاه کرد😏باز یجا ازین کولر گازیا بود گف کنترلو اومدی پایین خاموش کن بیار با خودت ...حالا اصن خودش برده بود پایین اومدم گفت خاموش کردی کولرو منم گفتم نه گفت من که بهت گفتم خاموش کن 

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم✌🏽

خب دیگه کارگر گرفته کارا شو انجام بده دیگه چیزی بدی هم نگفته یک کولر خاموش کردن چیز بدی نیست

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا این همه توهین کرده نخوندی انگار

توهین نبود به نظرم کار همین کار بیرون باید چشم هاتون ببنید اگرنه هرروز باید جوش بزنی 

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
توهین نبود به نظرم کار همین کار بیرون باید چشم هاتون ببنید اگرنه هرروز باید جوش بزنی 

من این همه کار کردم همیچین بیشعوری ندیدم همشم توهین بود و از عقده

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم✌🏽