2777
2789
عنوان

کیا اینجا اهل کرج هستن؟

160 بازدید | 20 پست

سلام خانومهای گل

من تازه واردم و نمیدونم آیا سوالم رو اینجا مطرح کنم درسته یا نه 

من میخام بیام کرج زندگی  کنم 

میخام بدونم چه شغلی اونجا درآمد خوبی داره ؟

کاری که خانمها ازش استقبال کنن

خدایا توی این دنیا من فقط تو رو دارم که از همه بزرگتری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا همه شغل ها اشباه شده اما همه خانم‌ ها رنگ مو و ناخن و.. همیشه دارن آرایشگری بنظر خوب میاو

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم
آرایشگاه لباس فروشی ،لباس زیر دعا نویسی 

بیخیال مگه کرج دعا نویس زیاده ؟؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

برای خانوما بیشتر ارایشگری .خیاطی. دست فروشی تو مترو .اگه جون تر باشی فروشنده میتونی بشی اگه سواد در حد دیپلم داریوش میتونی صندوقدار بشی .اگه هم کمی بخوای صبر تحمل بخرج بدی و سرمایه اندک نه زیاد داشته باشی میتونی کلاسای فتی حرفه ای بریان انواع مدرک کسب کنی یه کاری رو خودت مستقل شروع کنی

بله  یکی از دوستام میگه برو پاکسازی پوست یاد بگیر

من زنداییم رفت یادگرفت نتونست کارکنه یکی ازهمکارهای قدیمیم همین کارروشروع کردالان یه کلینیک خییلیی خفن داره

بستگی به آدمش داره

پیشنهادخودم مهدکودکه

من زنداییم رفت یادگرفت نتونست کارکنه یکی ازهمکارهای قدیمیم همین کارروشروع کردالان یه کلینیک خییلیی خ ...

توی کرج کلینیک زده ؟

من زنداییم رفت یادگرفت نتونست کارکنه یکی ازهمکارهای قدیمیم همین کارروشروع کردالان یه کلینیک خییلیی خ ...

مهدکودک خوبه ولی مسولیت بچه ها خیلی زیاده و مدرک لیسانس به بالا میخاد برای تاسیس

من انقدر سرمایه ندارم

چون مطلقه هستم دارم زندگیمو از نو میسازم 

پس اندازم کمه