2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصفهان من دکتر اربابی و مقتدری رو میشناسم که هر دو حرف ندارن و واقعا با سواد و با تجربه ان هردو. نوب ...

ممنون عزیزم خودتون هم پیششون رایمان داشتین؟کدوم بیمارستان زایمان میکنند؟

ممنون عزیزم خودتون هم پیششون رایمان داشتین؟کدوم بیمارستان زایمان میکنند؟

خالم باردار هستن و زیر نظر ایشون هستن. نمیدونم کدوم بیمارستان میخواد زایمان کنه دقیقا. میتونی زنگ بزنی بپرسی یا یه جلسه برای آشنایی با دکتر یا حضوری بری یا نوبت مشاوره آنلاین بگیری و سوالاتم بپرسی.

سلام عزیزم شما باردارین؟  من پیش خانم وکیلی میرم همه ک تو مطب ازش راضین

ممنون عزیزم بابت پاسخ گوییتون نمیدونم فکر کنم باردار باشم.خانم دکتر امیرالمومنین و سینا زایمان دارند؟ شما میدونید این بیمارستان خوبه یا نه؟و اینوه هزینه ویزتشونم میدونید چقدر میشه؟ 

ممنون عزیزم بابت پاسخ گوییتون نمیدونم فکر کنم باردار باشم.خانم دکتر امیرالمومنین و سینا زایمان دارند ...

بله این دوتا بیمارستان میرن دوستم تو بیمارستان تمیر المونین بودخیلی راضی بود 

هزینه ویزیت بدون بیمه۱۲۰ فک کنم باشه

بله این دوتا بیمارستان میرن دوستم تو بیمارستان تمیر المونین بودخیلی راضی بود  هزینه ویزیت بدون ...

ممنونم عزیزم 

انشالله که بارداری بدون خطر و پر از خیر و برکتی داشته باشین

من وکیلی رفتم برای قبل بارداری ک نتیجه نگرفتم.چون تخصص نازایی نداره نمیتونه داروی نازایی بده. اما.اگ بارداری برای مراقبت بارداری دکتر دلسوز و مهربونیه.من اگ خدا قسمت کنه و باردار بشم حتما میرم پیش وکیلی.انرژی نثبت داره

من وکیلی رفتم برای قبل بارداری ک نتیجه نگرفتم.چون تخصص نازایی نداره نمیتونه داروی نازایی بده. اما.اگ ...

واقعا ممنونم عزیزم که تجربیاتتو در اختیارم گذاشتی.

شما دکتر مرجلن حقیقت یا اعظم علی اکبریان رو میشناسین؟

انشالله به زودی خدا یه گوگولی سالم و صالح و سلامت نصیبتون کنه⚘⚘

هنچنین به من