2777
2789
عنوان

بچه های ک وسواس فکری دارن بیاین

604 بازدید | 30 پست

بچه ها من بخاطر یه شوکی همش فکرمیکنم میخام سکته کنم یا یه بیماری دارم ک دکترانمیفهمن اظطراب دارم غذام کم شده البته از وقتی دارم قرص میخورم اینجوری شدم انگار اظطرابمو بیشتر کرده تا همش میترسم قرصم بخورم یه کاریم بشه دکترم بهم اس سیتالوپرام داده عوارض اونم اذیتم می‌کنه مثله سرگیجه و یادگرفتن گوشو و حالت تهوع.بهش گفتم میگه نه اصلا همچین عوارضی نداره شماها خوردیم تاحالا این قرص و؟؟

اضطراب*

وسواستو‌درمان کن

باید با این دلشوره و اصطراب کنار بیایی و بپذیریش

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

شما اضطراب بیماری یا health anxiety داری که خودمم بهش دچارم و خیلی عذاب دهنده‌ست. من این قرص رو مصرف نکردم ولی این رو هم در نظر داشته باش که اضطراب بیماری باعث به وجود اومدن علائمی میشه که در واقع بخاطر بیماری نیست و همش بخاطر استرس هست.

درموردش تحقیق کن که استرست بیاد پایین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اضطراب* وسواستو‌درمان کن باید با این دلشوره و اصطراب کنار بیایی و بپذیریش

منظورم از پذیرش اینه که یعنی سعی نکنی مبارزه کنی یا هول بشی

به کارای دیگه ات برس و این اضطراب رو بپذیر

کمتر میشه به مرور که بهش اهمیت ندی و گذرا نگاهش کنی....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

شما اضطراب بیماری یا health anxiety داری که خودمم بهش دچارم و خیلی عذاب دهنده‌ست. من این قرص رو مصرف ...

اصلا فقط دراز میکشم حوصله کاری ندارم چندوقت اخیر دورو اطرافم مریض زیاد دیدم همش اونایادم میان یا میترسم دهنم کج بشه  اخرشبا بهترم من خیلی هم تلقین ام خانوادمم هی میگن خوبی خوبی من باخودم میگم چیکارمه مگه

منظورم از پذیرش اینه که یعنی سعی نکنی مبارزه کنی یا هول بشی به کارای دیگه ات برس و این اضطراب رو بپ ...

اصلا نمیتونم فکرکنم یه وقتایی خوبم یه وقتایی ک بخاطر عوارض قرصه چشمام و سرم یه جوری میشه دوباره میرم تو فکر اصلا حرف نمی‌زنم 

اصلا نمیتونم فکرکنم یه وقتایی خوبم یه وقتایی ک بخاطر عوارض قرصه چشمام و سرم یه جوری میشه دوباره میرم ...

فقط روانپزشک کافی نیست

اینستا داری ؟

برو پیج دکتر جواد کریمی

برای وسواس هم خیلی خوبه

چند تا ویدئوهاشو ببین

گروه درمانی هم داره برای اضطراب و وسواس

تلگرامم هست

به نظرم کمکت میکنه

اصلا نمیتونم فکرکنم یه وقتایی خوبم یه وقتایی ک بخاطر عوارض قرصه چشمام و سرم یه جوری میشه دوباره میرم ...

عزیزم منظورت از شوک چی بود؟ این فکرای وسواسی و ناراحتی به خاطر همونه.

خدا جون دوستت دارمااااااااااا خیلییییییی زیاد🐳🐥...حسبی ربی جل الله، ما فی قلبی غیر الله، نور محمد صل الله ، لا اله الا الله❤..‌. 
عزیزم منظورت از شوک چی بود؟ این فکرای وسواسی و ناراحتی به خاطر همونه.

یه دونه قرص سیتالوپرام کامل خوردم سرخود برای بار اول از همون موقع یهویی دچار سرگیجه و یخ شدن بدنم شدگوشامم باد گرفت خیلییی هول کردم رفتم دکتر هیچی نبود خداروشکر ولی از همون موقع یعنی یه هفته پیش وسواس و افسردگی من شروع شد خیلی لاغر شدم همش ساکتم تو گوشیم 

ببین دختر خوب وسواس هرچقدر بهش بها بدی اهمیت بدی بزرگ تر میشه هیچ قرصی هم نیست که اون رو از توی سرت بندازه بیرون پس یاد بگیر بهش بی اهمیتی کنی وقتی یک زمان خیلی طولانی بهش بی اهمیتی کنی خودش کمرنگ میشه و تو به فکرات میخندی 

دختر قشنگی که داری امضامو می خونی وقار متانت و مستقل بودن مهمترین دارایی یک دختره پس وقار خودتو حفظ کن منظورم از وقار چادر سر کردن نیست نجابت درونی داشتنه و هیچوقت هیچ مردی سوار بر اسب سفید نمیاد پس خودت زندگیتو بساز ❤️   دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم… قله ای که چند بار فتح شود بی شک به تفریح گاه عمومی تبدیل می شود مواظب دلت باش ..  شاید خیلی وقتا جواب دندون شکن داشتم ولی سکوت کردم چون خودمو موظف میدونم دل نشکنم شب باش در پوشش خطای آدما ... زمین باش در فروتنی خورشید باش در دوستی و کوه باش درهنگام خشم و غصب رود باش در سخاوت و یاری به دیگران ...  یادت باشه حرف های ناگفته رو میشه گفت ولی حرفای گفته رو نمیشه پس گرفت ...  من تنهام درسته ولی تنهایی مو به بودن با آدمایی که بویی از انسانیت نبردن ترجیح میدم ... تجربه ها تو را عاقل تر میکنند ...  و درس های زندگی مارا پخته تر پس از شکست و سختی نترس که کل زندگی تشکیل شده از شکست ها و سختی ها ... 
ببین دختر خوب وسواس هرچقدر بهش بها بدی اهمیت بدی بزرگ تر میشه هیچ قرصی هم نیست که اون رو از توی سرت ...

درسته عزیزم من آنقدر بهش بها دادم تبدیل شده به افسردگی یکم سرم گیج می‌ره دوباره میرم تو فکر یا میگم خب من خوب بشم شاید بخاطر اینهمه استرس بعدایه اتفاقی بیوفته 

درسته عزیزم من آنقدر بهش بها دادم تبدیل شده به افسردگی یکم سرم گیج می‌ره دوباره میرم تو فکر یا میگم ...

اره خلاصه هرچقدرم دوز بالا قرص بخوری هیچ اتفاقی نمبفته خودت کمر همت باید ببندی اومد که اومد تو ذهنت مگه اهمیتی داره ؟؟؟ من با این روش خیلی وقته کلا تموم شده برام 

دختر قشنگی که داری امضامو می خونی وقار متانت و مستقل بودن مهمترین دارایی یک دختره پس وقار خودتو حفظ کن منظورم از وقار چادر سر کردن نیست نجابت درونی داشتنه و هیچوقت هیچ مردی سوار بر اسب سفید نمیاد پس خودت زندگیتو بساز ❤️   دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم… قله ای که چند بار فتح شود بی شک به تفریح گاه عمومی تبدیل می شود مواظب دلت باش ..  شاید خیلی وقتا جواب دندون شکن داشتم ولی سکوت کردم چون خودمو موظف میدونم دل نشکنم شب باش در پوشش خطای آدما ... زمین باش در فروتنی خورشید باش در دوستی و کوه باش درهنگام خشم و غصب رود باش در سخاوت و یاری به دیگران ...  یادت باشه حرف های ناگفته رو میشه گفت ولی حرفای گفته رو نمیشه پس گرفت ...  من تنهام درسته ولی تنهایی مو به بودن با آدمایی که بویی از انسانیت نبردن ترجیح میدم ... تجربه ها تو را عاقل تر میکنند ...  و درس های زندگی مارا پخته تر پس از شکست و سختی نترس که کل زندگی تشکیل شده از شکست ها و سختی ها ... 
فقط روانپزشک کافی نیست اینستا داری ؟ برو پیج دکتر جواد کریمی برای وسواس هم خیلی خوبه چند تا ویدئ ...

شما گروه درمانيشو شركت كرديد؟

اونايى كه ميگن كاربرى دستِ دو نفره مشخصه سوتى زياد دادن و خالى زياد بستن اينجورى ميگن دستشون رو نشه🤣
اره خلاصه هرچقدرم دوز بالا قرص بخوری هیچ اتفاقی نمبفته خودت کمر همت باید ببندی اومد که اومد تو ذهنت ...

خب هرچقدرمیرم بیرون یا کسی باهام صحبت می‌کنه من تو فکرخودمم از همون یه هفته پیش واقعا دارم تلاش میکنم ولی چیکارکنم دیگ