امروز ی خانم بی سوادی اومده بود وام بگیره بعد ی نفر هم آورده بود برا ضامن بعد خب فرم وامشو گرفتم گفتمش بیا امضا کن ی دونه امضا کم گرفتم حواسم نبود شلوغ بود بعد بهش گفتم شماره اتون چیه گفت شماره ای ندارم یکم بمون تا شماره ای الان ضامنم بیاد بهت بده خب دیگه تا داشتم با وام گیرنده ها حرف میزدم همکارم ردشون کرد رفت بعد اومد فرمشو دید گفت چرا امضا کم گرفتی گفتمش حواسم نبود هنوز باید بیاد مراحلش تکمیل نشده ازش میگیریم بعد گفت نه دیگه این نمیاد قراره فقط ضامنش بیاد بعد گفت چرا شماره اشو نگرفتی این چه وضعشه لحنش یکم تند بود گفتمش من بهش گفتم شماره ات چیه گفته شماره ای ندارم بزار ضامنم بیاد که دیگه نیومد بعد گفت نه تو باید شماره اشو می گرفتی گفتمش خب گفته شماره ای نداره چیکار کنم شماره ای بخرم بخرم براش وقتی گفته نداره؟ یا میخواید شماره خودمو بنویسم به جا شماره اش ؟
چند وقت پیش هم ی زن بی سواد دیگه هم اومد که امضا بلد نبود بچه هاش قرار بود ضامنش بشن بعد گفت من امضا بلد نیستم کلا قرار بود حساب دخترش برای ضمانت این خانوم مسدود بشه بعد گفت گفتمشون شما بچه هاشید امضا کنید بعد خب همکارم شنید گفت این چه وضع کار کردنه میخوای اینجوری کار کنی ؟ جلو بقیه اینجوری گفت بعد خب منم تازه کارم هیچی نگفتم بهش ولی امروز دیگه توپیدم بهش