2777
2789
عنوان

اعصابم‌ خورده با همکارم بحثم شد

403 بازدید | 23 پست

امروز ی خانم بی سوادی اومده بود وام بگیره بعد ی نفر هم آورده بود برا ضامن بعد خب فرم وامشو گرفتم گفتمش بیا امضا کن ی دونه امضا کم گرفتم حواسم نبود شلوغ بود بعد بهش گفتم شماره اتون چیه گفت شماره ای ندارم یکم بمون تا شماره ای الان ضامنم بیاد بهت بده خب دیگه تا داشتم با وام گیرنده ها حرف میزدم همکارم ردشون کرد رفت بعد اومد فرمشو دید گفت چرا امضا کم گرفتی گفتمش حواسم نبود هنوز باید بیاد مراحلش تکمیل نشده ازش میگیریم بعد گفت نه دیگه این نمیاد قراره فقط ضامنش بیاد بعد گفت چرا شماره اشو نگرفتی این چه وضعشه لحنش یکم تند بود گفتمش من بهش گفتم شماره ات چیه گفته شماره ای ندارم بزار ضامنم بیاد که دیگه نیومد بعد گفت نه تو باید شماره اشو می گرفتی گفتمش خب گفته شماره ای نداره چیکار کنم شماره ای بخرم بخرم براش وقتی گفته نداره؟ یا میخواید شماره خودمو بنویسم به جا شماره اش ؟ 

چند وقت پیش هم ی زن بی سواد دیگه هم اومد که امضا بلد نبود بچه هاش قرار بود ضامنش بشن بعد گفت من امضا بلد نیستم کلا قرار بود حساب دخترش برای ضمانت این خانوم مسدود بشه بعد گفت گفتمشون شما بچه هاشید امضا کنید بعد خب همکارم شنید گفت این چه وضع کار کردنه میخوای اینجوری کار کنی ؟ جلو بقیه اینجوری گفت بعد خب منم تازه کارم هیچی نگفتم بهش ولی امروز دیگه توپیدم بهش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید ولی خیلی از طرز حرف زدنت بدم اومد هی بی سواد بیسواد میکنی ک چی بشه

عجب!! خب وقتی بیسوادن چی بگه 

حتما سنشون بالاست و واقعا بی سوادن و درس نخوندن 😐

از واقعیت به اینجا پناه میاریم !

خب چی باید بگه؟؟؟

بی سواد بوده طرف دیگه

بی سواد یعنی سواد خواندن نوشتن نداشته بلد نبوده بنویسه فرم پر کنه.

فقط سرتون درد میکنه واسه گیر دادن

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

خب چه ربطی داره بی سواد بود دیگه سواد خوندن نوشتن نداشت بگم چی بود ؟؟؟؟ بی سواد منظورم بی عقل نیست یعنی سواد خوندن نوشتن نداره

خب چه ربطی داره بی سواد بود دیگه سواد خوندن نوشتن نداشت بگم چی بود ؟؟؟؟ بی سواد منظورم بی عقل نیست ی ...

ولشون کن بیکارن تو خونه دنبال یه تاپیک میگردن گیر بدن بهش

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

شما یکم آسون میگیری اون یکم سخت ولی چه آدم بیخودو عنی هستش که انقدر گیر میدع به اون چه نکنه برا اون ...

کلا اینا چون رییس باهاش بد رفتار می‌کنه سر من خالی می‌کنه با من بد حرف میزنه تا ی کار اشتباهی انجام میدم