2777
2789

خیلی ب راهنماییتون نیاز دارم 

من از بچگی ی اشتباهی کردم با ی نفری ک تو ی شهر دیگه زندگی میکرد دوست شدم تا شیش سال و بطور مجازی بود کلا تو این شیش سال دوبار همو دیدیم و همسنیم 

اخلاقش و ... خوبه ولی وضعیت مالیش خوب نیست همین منو ترسوند ک نمیتونه از ی شهر دیگه ک دوازده ساعت دوره بیاد اینجا خونه زندگی بسازه 

تو همین شهر خودم ی خواستگار برام اومد و اخلاقش و خیلی تعریف میکنن و مذهبیه ک من دوست دارم این معیار رو و وضعیت مالیش هم خوبه نمیدونم چیکار کنم با اون طرف تموم کنم میترسم من باعث باشم ک زندگیش خراب شه تروخدا فکر کنید منم دخترتون چیکار کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لطفا سرزنشم نکنید تروخدا حالم خوب نیست اصلا

ببین منم باشوهرم دوست شدم میدونستم هیچ پولی نداره اما چون دوسش داشتم گفتم طوری نیست . الان ۷سال کذشته از ازدواجمون اما بی پولی هنوز فشار میاره بنظرم باکسی ازدواج کن که دغدغه بی پولی نداشته باشی چون ادمو پیر میکنه 

فعلا با اون آقا تموم کن.. هرچه زودتر و چند وقت رو تنها باش..از این خواستگار جدید وقت بخواین و عجله نکن عزیزم برای ازدواج..بزار یه مورد خوب و مناسب قشنگ با چشم باز 

و موقع ازدواج به هیچ کس هیچ تعهدی نداشته باشی خیلی بهتر و منطقی تر تصمیم میگیری

باشد که اشک بعدی شما...اشک شوق باشد...  
ببین منم باشوهرم دوست شدم میدونستم هیچ پولی نداره اما چون دوسش داشتم گفتم طوری نیست . الان ۷سال کذشت ...

دقیقا منم ترسم همینه خیلی تو اینجا حتی شنیدم ک میگفتن اول وضعیتمون بد بود و هنوز هم بد موند من خودمم تو خانواده ی پولداری نبودم دیدم ی جاهایی فقر میتونه سرد کنه حتی دو طرف رو

تموم کن و نترس 

برای یافتن حقیقت هیچ گاه کوتاهی نکن   https://abzarek.ir/service-p/msg/1625585        کاری بود در خدمتم🙃                                         چه عزیزایی ندادیم تا تو بیای عزیز زهرا !🌱        کنکوری عزیزم برات آرزوی بهترین ها رو دارم و یه توصیه خیلی دوستانه❤ اینجا دنبال کمک نگرد و خیلی راحت هرچیزی رو قبول نکن کنکور مسیری نیست که تنهایی بتونی بری با برنامه و مشاور با سواد و خوب شروع کن و تمرکزت روی آینده ات باشه از منی که این راه رو رفتم و تونستم موفق بشم بشنو و بپذیر و سر آینده ات قمار نکن موفق باشی عزیز دلم❤                                 عزیزم مسئله امام زمان و آخر الزمان خیلی ذو ابعاده و امام زمان فقط فردی نیست که براش صلوات بفرستی و وقتی اومد بخوای بری خمست رو بهش بدی ! اگر از درک این مسائل عاجزی و تلاش درستی برای درکش نکردی لطف کن و اینجا بهش توهین نکن میتونی بری کمی مطالعه کنی نه در فضای خفقان دنبال جواب سوالاتی باشی که کسایی برات ایجاد کردن که توی عراق و مکه دنبال مهدی میگردن تا بزننش! (مراجعه به کتاب فراماسونری و دجال آخر الزمان ، کتاب انتظار عامیانه عالمانه عارفانه و سایت masaf )  عاشق کاربریمم چون باعث آرامشم شد ولی از این به بعد اجازه نمیدم بخاطر حماقت و کم کاری یه عده اینجا مهدویت رو به سخره بگیرید  *شما گزارش بزنی واس خاطر امضا من واقعا دنبال آگاهی و علم نیستی وگرنه صدای یکی رو خفه نمی کردی(این نوشته صرفا جهت تلاش برای احترام و علم آموزی است😏😂)*
فعلا با اون آقا تموم کن.. هرچه زودتر و چند وقت رو تنها باش..از این خواستگار جدید وقت بخواین و عجله ن ...

اره من تموم کردم ولی میدونم بازم شاید خبرش بشه ولی درکل دیگه تموم میکنم و با اون اقا هم اشنا شدم بهشون پس میگم ک ی مدتی بهم وقت بدن من یکم تنها باشم و عجله ای نشه 

عجیبه بعد شش سال چطور میتونی ازش دل بکنی

اخه ما رابطمون مجازی بود و کل این شیش سال دوبار همو دیدیم و اینطور نبود ک خیلی اوقات همو ببینیم و خب مسلما ادم اونطوری خیلی بیشتر وابسته میشه

زندگیش خراب نمیشه هیچوقت از سر ترحم با کسی نمون چون بعدها همون آدم مایه دردسر میشه

دونفر عقد میکنن رسما زن و شوهرن  بعد از مدتی میبینن مناسب هم نیستن جدا میشن این دیگه چیزی نیست عزیزم

در مورد ازدواج واقع بین باش و قطعا کسی‌رو انتخاب کن که همسر خوبی برای شما و پدر خوب برای فرزندانتون باشه

آدمِ اَمنِ آدم‌هـا باشیـم 🌱

احساسی تصمیم نگیر اون آقا دختر نبوده که به بکارتش لطمه زده باشی و بعد از شما زندگیش دچار مشکل بشه. پس احساسات و فیلم هندی رو بذار کنار و با حواس جمع تصمیم بگیر. کسی که شیش سال نتونست شرایط ازدواج و تشکیل زندگی رو مهیّا کنه شیش سال دیگه هم نمیتونه.فقط داره از این ارتباط لذتش رو میبره. حتی در حد چت کردن.

در مورد خواستگارت عجله نکن. کامل تحقیق کن از محل کارش از محل زندگیش. با خانواده اش که خیلی مهمه چند جلسه نشست و برخاست کنید. با بزرگترهات کاملا مشورت کن . با خودش چند جلسه معاشرت کن ترجیحاً خارج از منزل تا ببینی اخلاق و رفتارش توی اجتماع به چه صورته؟ خسیسه یا نه؟ غیرتی بازیه بیجا داره یا نه؟ چشم چرونه یا نه؟ سره صبر تصمیم بگیر ولی اون یارو مجازیه اصلا به درد زندگیه شما نمیخوره . شیش سال معطّلت کرده و هر بار به بهانه ای . کسی که تواناییه تشکیل یک زندگی نرمال( نمیگم با رفاه) رو نداره فردا بچه هاتم با حسرته همه چی بزرگ میشن خودتم حسرت همه چی میمونه به دلت. پس عاقل باش

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄