2777
2789

وضعیت دلار یکجوری شده که همه دور هم میلیاردهای بی پولیم... 

قیمت ماشینا همه بالای ۳۰۰ میلیون تومان... ولی پول نداریم ازش نگهداری کنیم. تصادف کنیم همونجوری میمونه از بس قیمت قطعات گرانه.

جنس  و قطعات هرروز فیک تر و آشغال تر... یعنی شما اگه حتی تعویض یا تعمیر کنی با خداست که قطعه جدید برات خوب کار کنه یا نه.

حالا برو خوشحال باش...

گروه درد و دل مخصوص خانوم های مذهبی و غیر مذهبی دوس داشتید بیایید از تجربه های همدیگه استفاده کنیم 💚🕋

https://eitaa.com/joinchat/1509228945C60d99f3394

لینک ابی نشد کپی ایتاتون کنید

ڪسی باش ڪہ هیچڪس•فکرشو نمیڪرد بتونے باشی😌✨کاش برسه روزی ک تو امضام بنویسم در پیکر من دو قلب دارد ضربان...❤️💙میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات کوچیک کنی دوستم 🙂🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طرف باید خیلی خر باشه ک از قیمت بالا خوشحال باشه و خیلی بیسواد ک نفهمه چ بلایی سرش اومده

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

فکر نکنم کسی خوشحال باشه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

حالا کی خوشحاله؟

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

خونه هم دقیقا همینه ..ولی فعلا سرمون رو کردیم زیر برف ببینیم آخرش چی میشه ..البته مشخصه ک آینده خوبی در انتظارمون نیست و به زودی همه باهم ضررش رو می بینیم.

تو گوگل بزنی تعبیر خواب پاموه ، معنی روانشناسی خواب ها رو نشون میده :)  

مگه مردم قیمت ماشینشون رو خودشون بردن بالا که خوشحال باشن؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یکی می گفت:

خوشحال نباشید ماشین تون شده یه میلیارد

ناراحت باشید چون یه میلیاردتون شده یه ماشین!

بعدم تایتانیک اولش که داشت غرق می شد طبقه بالا داشتن بزن و بکوب می کردن،طبقه پایین داشتن تو آب دست و پا میزدن

ولی وقتی غرق شد همه با هم رفتن زیر آب!