2777
2789

اول بگم اگه کسی میخواد تز بیخود بده بره بیرون

ولی این چند روزه تعظیل که تو نی نی سایت بودم یه تاپیکا این بود که کی ازدواج کردین 

نمیگم ازدواج زود و سنتی همیشه بد میضه ها ولی از ده تا 3تاش خوب در میاد 

خیلیارو دیدم که دوازده سینزده سالگی ازدواج کردن الان مثلا 16سالشونه خیلیارو دیدم خیلی کوچولوعن و الان دارن ازدواج میکنن اونوقت یه خانم 30ساله یا 25ساله که تازه زمان ازدواجشه تاپیک میزنن خیلی دیره واسه ازدواجمون 

من کاریندارم خواست خودشونه یا خواست کی این تاپیکم رسما دردو دل بود من 23سالگی به خواست خودمو بعد چند سال دوستی ازدواج کردم اونوقت کلی گریه نیکردم که نه زود لود

البته خیلیا هستن که میگن زود به بلوغ عقلانی رسیدیم

با افتخارررر ششمین کاربری😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا من مامانمق بلنا برام تعریف میکرد میگفت قبلا کع دخترا زود ازدواج میکردن فلان بوده و فلان الان دوباره داره میشه اونموقه🤷🏻‍♀️😐بجای پیشرفت توی این مسئله که اقا بیاین اینث عادی سازی کنین یه زن میتونه مجرد بمونه زمان زیادیو بیایم سن ازدواجو به خاطر یه چیز مسخره که خواست خودش بود خراب کنی

با افتخارررر ششمین کاربری😐

نمی رسیم، خود دخترها وقتی از ده سالگی دنبال شوهر هستند، پدر و مادر چه کنند، اینقدر دخترها اطراف من هول هستند میترسم به نوزاد همسری برسیم. جدی ، واقعا چی شده چرا دخترها اینقدر شوهری شدن؟؟؟؟

تو اطرافیان ما سن ازدواج تغییری نکرده هنوزم قبل دیپلم و دانشگاه ازدواج نمیکنن 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
نمی رسیم، خود دخترها وقتی از ده سالگی دنبال شوهر هستند، پدر و مادر چه کنند، اینقدر دخترها اطراف من ه ...

یه دوستی داشتم میگفت الان دیگه دختر و که از شیر میگیزن میزارن زیر شومبول 

چقدر ب این حرفش میخندیدم الان داره ب واقعیت میپیونده