2777
2789
وای دکتر گف نمیشه تو سنت کمه چشمتم استیکماته.. وگرنه همون موقع میرفتم عمل . گف عمل کنی باز برمیگرده

انقدر به من اینا رو میگفتن ولی سرانجام به آرزوی دیرینه م رسیدم😎

البته من ۲۱ سالگی عمل کردم

ولی دوستم میگفت ۱۷ سالگی عمل کرده

بعد من از دکترم پرسیدم آستیگماتم میشه عمل کرد گفت آره . واسه دوستم پرسیدم

باز تصمیم با خودته اگه خواستی عمل کنی خیلی تحقیق کن راجع به دکترت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین دماغت جای عینکه نمونده؟ ؟؟من خیلی میترسم

نه بااینک عینکم خیلی سنگینه اصلا 

زندگیو بدون عینک نمیتونم تصور کنم چون خیلی ساله عینک میزنم چشمام خیلی افتاده و ریز شده انگاری و وقتی عینک نزنم خیلییی غیرقابل تحملم.. برا همین هیچ وقت لنز نگرفتم

اما آنقدر همه چیز در دنیا مرا آزار می دهد؛ که به طور شگفت آوری دیگر چیزی آزارم نمی دهد.می فهمی که چه می گویم؟🌱🖤کاربری دوم🚶🏻‍♀️میشه برا آرامشم یه صلوات بفرستی؟♥️🍓
۱۸ به بعد ثابت میشه دیگه. ایشالله میری عمل میکنی

ایشالا 

من تاحالا نه خط چشم خریدم نه بلدم بکشم چون وقتی عینک نمیزنم نمیبینم جاییو ک بکشم.. اولین کاری ک بعد عمل میکنم اینه خط چشم بخرم💔😂

اما آنقدر همه چیز در دنیا مرا آزار می دهد؛ که به طور شگفت آوری دیگر چیزی آزارم نمی دهد.می فهمی که چه می گویم؟🌱🖤کاربری دوم🚶🏻‍♀️میشه برا آرامشم یه صلوات بفرستی؟♥️🍓
چرا عمل نمیکنی 

دقیقا 4 روز دیگ 18 سالم میشه و زیر هیجده هم عمل نمیکنن انگار

باز باید تحت نظر دکتر باشم ک شماره چشمم ثابت شه بتونم عمل کنم احتمالا ب این زودیا نشه

من از بچگی عینک داشتم .خیلی چهرمو زشت نشون میداد .روی بینیم جاش موند .وقتی ۱۲ سالم شد دیگ نزدم با ای ...

چلا بعضی ها میگن . جاش نمیمونه . بعضی ها میگن میمونه . چیکار کنم ‌ . من دیونه میشم اگه روی زیبایم تاثیر بزاره

وای چشمات ریزشده ؟؟؟یعنی چشم منم ریزمیشه

برا من ک اینجوریه.. البته ی جا خوندم اکثر عینکیا اینو میگفتن 

ی تایمی ک بگذره با چهره ی با عینکت بیشتر حال میکنی

وایییییی نه پس نمیزنم من .

اگ میتونی با لنز اوکی باشی اونو بگیر برا بیرون تو خونم عینک بزن ک تعادل برقرار شه