2777
2789

سلام بچه ها 

من ۶ روز به موعدمه و بی بی چک هام هاله میندازه

اما امروز بتا دادم صفر بود 

یک هفته هست علائم دارم ( کمردرد، درد زیر شکم ،،، سوزش سر دل ، درد تخمدان ها ، گرفتگی عضلات پا ، درد خفیف سینه ، حس گشنگی و ضعف ، ترشح تخم مرغی ) 

ممکنه بتا بالا بیاد ؟؟!!!!! زود آزمایش دادم؟؟؟!!! 

من ی زنم 😍‌‌ با کلی ناز و عشوه و لطافت زنانه همسرم عشق اول زندگیمه و عشق اولمم میمونه   تو اقدام هستم برای نی نی  قرار نیست همه ی خودمو وقف بچه کنم , خوشحالی و آرامش خودم از هرچیزی مهم تره چون فرزند من ی مادر شاد و پر انرژی میخواد نه ی آدم افسرده  عاشق طبیعت هستم ، کتاب زیاد میخونم , روانی فیلم دیدنم😁 ، اولویت زندگیم خودمم و بعد همسرمه :)) ،،،،  مطالعه میکنم برای رشد خودم و همسرم تا آدم های بهتری باشیم و سعی میکنم  فرزندی سالم و صالح تحویل اجتماع بدیم 🌼 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم خوبین؟ حامله این شما یا ن

خۅش‍‌بخت‍‌ۍ یعن‍‌ۍ داش‍‌ت‍‌ن توی‍‌ۍ کہ ب‍‌ا #بودنت زندگ‍‌ی‍‌مو #قشنگتࢪ می‍‌کن‍‌ۍ .💜🖇   🫶❤️‍🩹❤️‍🔥💋💋دعا میکنید مامان شم؟؟          ‌
سلام گلم خوبین؟ حامله این شما یا ن

سلام عزیزم ، ۸ روز به موعدم بتا دادم صفر بود

بی بی چکامم همشون هاله میندازه

ولی علائمم خیلی کم شده 🥺😭

بنظرت باردارم؟؟

من ی زنم 😍‌‌ با کلی ناز و عشوه و لطافت زنانه همسرم عشق اول زندگیمه و عشق اولمم میمونه   تو اقدام هستم برای نی نی  قرار نیست همه ی خودمو وقف بچه کنم , خوشحالی و آرامش خودم از هرچیزی مهم تره چون فرزند من ی مادر شاد و پر انرژی میخواد نه ی آدم افسرده  عاشق طبیعت هستم ، کتاب زیاد میخونم , روانی فیلم دیدنم😁 ، اولویت زندگیم خودمم و بعد همسرمه :)) ،،،،  مطالعه میکنم برای رشد خودم و همسرم تا آدم های بهتری باشیم و سعی میکنم  فرزندی سالم و صالح تحویل اجتماع بدیم 🌼 
سلام عزیزم ، ۸ روز به موعدم بتا دادم صفر بود بی بی چکامم همشون هاله میندازه ولی علائمم خیلی کم ...

انشالله ک بارداری گلم 

ولی منم یه بار اینجوری برام پیش اومد علایم داشتم بی بی چک میزدم مثبت. ولی ازمایش رفتم منفی بود. ب دکترم گفت گفت بی بی چک مثبت بخاطر داروهایی و خوردی هست 

مخصوصا لتروزل

خۅش‍‌بخت‍‌ۍ یعن‍‌ۍ داش‍‌ت‍‌ن توی‍‌ۍ کہ ب‍‌ا #بودنت زندگ‍‌ی‍‌مو #قشنگتࢪ می‍‌کن‍‌ۍ .💜🖇   🫶❤️‍🩹❤️‍🔥💋💋دعا میکنید مامان شم؟؟          ‌
انشالله ک بارداری گلم  ولی منم یه بار اینجوری برام پیش اومد علایم داشتم بی بی چک میزدم مثبت. و ...

ممکنه گلم چون منم دارو خیلی خوردم 

دیگه هرچی قسمت باشه ، هفته دیگه برم آزمایش جواب شو بهت میگم 😍