2777
2789

تو تاپیکام هست اگه دوست داشتید بخونید

دعوامون شد قهر کرد چن روز منو بچه رو تنها گذاشت

بعدم خودش اومد آشتی

منم اصلا راجبش صحبت نکردم ولی حرفاش مثل خره افتاده به جونم

کلا آدم زبون نفهمی هم هست یعنی به من توجهی نداره

هزار بار هم ثابت کرده که هرچی بگم باز همون آدم قبلیه

ولی نمیدونم چرا دوس دارم باز صحبت کنم باهاش

چکار کنم به نظرتون؟؟

کاربر جدید نیستم فقط با کاربری جدید ‌اومدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به این فکر کن که هیچ آدمی کامل نیست و هر کی یه سری نقص داره اینو قبول کن و باهاش کنار بیا و تو راه تلاش به عوض کردنش الکی خودتو پیر نکن...تجربه که بهم آیند ثابت کرده

به این فکر کن که هیچ آدمی کامل نیست و هر کی یه سری نقص داره اینو قبول کن و باهاش کنار بیا و تو راه ت ...

بعضی ادما بیش از حد زبون نفهمن آجی ادم دلش دیگ ی جایی خیلی پرمیشه

باسن کرم شب تاب از اینده من روشن تره
مال منم همین بود امروز ساعت ۵واس همیشه دارم میرم با بچم🙃🥲

الکی نرو. اگر میخوای برا طلاق اینکارها بری.    میباس اون زمانی ک همسرت مدتی نبود. پلیس خبر میکردی حداقل مدرکی میشد

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

الکی نرو. اگر میخوای برا طلاق اینکارها بری.    میباس اون زمانی ک همسرت مدتی نبود. پلیس خبر ...

شوهرمن مارو ترک نکرده تاحالا ولی کاراش از صدتا ترک کردن بدتره مدرکم نمیخوام توافقی همه چیو میبخشم فقط طلاقم بده😔

باسن کرم شب تاب از اینده من روشن تره