2777
2789

سلام ، دوستان شوهرمن ۱ تومن بهم داد به عنوان چشم روشنی خونه پدرم بدم بهشون منم ۱ تومن از کادوهای چشم روشنی بچم که دستم بود گذاشتم روش ۲ تومن دادم ، حالا مادرم همون پول روداده موکت خریده برای پذیرایی روهمون موکت نماز میخونن ، ترسیدم نمازشون غضبی باشه گفتم به شوهرم که بی اجازه از تو ۱ تومن بیشتر دادم ، اولش گفت حلال نمیکنم چرا دادی و فلان ، ولی آخرش دید گریه میکنم گفت باشه بابا حلال میکنم منم گفتم عوضش برای روح پدرت قرآن میخونم ، من میدونم ولی از ته قلبش ممکنه راضی نباشه حلالیت زبانی کافیه؟

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

نه باید قلبی باشه

[تیکر بارداری نیست]خدایاشکرت💚🌱یاحیدرکرار🌱💚🇮🇷💚 میشه با قلب مهربونت برای بابام دعا کنی؟ حالش خوب بشه🤲😭ان شاءالله همیشه در کنار خانوادتون خوش باشید تن همتون سلامت و دلتون خوش باشه🤲ملّتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود... 

سلام عزیزم زنگ بزن ۰۹۶۴۰۰ بپرس

بخون👈☺الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱خدایا سید علی خامنه ای را برای ما حفظ کن🙏#جانم_فدای_رهبر❤ من همون دختر کم حجاب ولی عاشق رهبرم وانقلاب🌹💚انقلاب ۵۷ انفجار نور بود😍👌💛.....خدایا شکرت ، ممنون که همیشه هوای ما رو داری💓همه چیو بسپار به خدا آخه هر محالی با خدا ممکنه🥺😍🥰    مگه میشه خدا اشکاتو ببینه و جاش بوسه نکاره؟!😍           چقدر زندگی واقعیمون میکنیم؟و چقدر شدیم اسیر دست رسانه هایی مثل بی بی سی و‌‌‌‌..؟ میدونستید امریکا و انگلیس مردمش باید پول بدن تا تلوزیون ببینن؟ حالا چرا دلشون سوخته و دارن اخبار رو رایگان برای شما نشون میدن؟ امام حسین مردمی کشتن که تحلیل سیاسی نداشتن‌! مراقب باش مثل مردم کوفه نباشی😊😉 ❤حسبی الله❤خدا برای درمان تمام دردهای من کافیست💪💖الله اکبر✋الحمدالله💫استغفرالله🧡الهی العفو🥺سبحان الله✌خدا می داند!وبس💕برای حاجت روایی: یک سوره واقعه بخونید بعدش یک سوره توحید بعدش ۷تا یاالله و حاجتتون بگید! التماس دعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی اعتقاد داری 

چرا به زور میخوای حلالیت بگیری و گریه میکنی که اون بگه باشه ؟

بعد گیر بدی که زبونی بود و قلبی نبود 😐🙄

زنگ بزن از مرجع تقلیدت بپرس اگر خیلی برات مهمه

وگرنه از نظر من‌ اون یک تومنی که دادی تو هم‌سهم داشتی .... برای بچه تون بود، و به نظرم وسواس داری بیشتر

اما بازم‌خواستی زنگ بزن بپرس

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اتفاقا زبانی بگه تمومه..مشکل دیگران نیست که یکی حرف دل و زبونش یکی نیست

نه نیس چون نخواسته دلش بشکنه گفته از مکالمشون مشخصه 

رضایت و حلالیت باید قلبی باشه 

این من نمیگم دین میگه 

[تیکر بارداری نیست]خدایاشکرت💚🌱یاحیدرکرار🌱💚🇮🇷💚 میشه با قلب مهربونت برای بابام دعا کنی؟ حالش خوب بشه🤲😭ان شاءالله همیشه در کنار خانوادتون خوش باشید تن همتون سلامت و دلتون خوش باشه🤲ملّتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود... 
اتفاقا زبانی بگه تمومه..مشکل دیگران نیست که یکی حرف دل و زبونش یکی نیست

بله منم اینجوری فکر میکنم چون اگر ازته دلت نمیخایی یکی روحلال نکنی باید بازبان هم همین رو بگی تا طرف تکلیفش مشخص بشه شاید خواست از راه دیگری جبران وکنه حلالیت بطلبه

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

اول اینکه باید قلبی باشه ولی شوهرتون با دیدن گریه های شما و وعده قران خوندن مطمئنم از ته دل حلال کرده ... اما لازمم نبوده شما بگیش چون اون پول هم مال خودت بوده ... منم گاهی اینجور میکنم که خودم از پولای پس اندازم کادو هارو بیشتر میدم 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

عزیزم اصلا ربطی ب پدر مادرت نداره نمازشون هم قبوله خیالت راحت فقط اصلا ب خانوادت نگو، شما هم کارت اشتباه بوده وقتی درآمد از شوهرته باید راضی باشه متاسفانه این مردا خیلی نامردن اگه همون دو تومن رو برا خانواده خودش داده بودی می‌گفت خوب کاری کردی ولی برا خونواده زنشون زورشون میاره

عزیزم اصلا ربطی ب پدر مادرت نداره نمازشون هم قبوله خیالت راحت فقط اصلا ب خانوادت نگو، شما هم کارت اش ...

به قرآن الان طبقه پایین خونمون رو برای مادرش ساخته کابینت بندی کرده لباسشویی و یخچال برای مادرش خریده موکت وتابلو و میزتی وی خودمون رو دادیم بهش و.... حالا یه تومنم من دادم به زور ازش حلالیت گرفتم