2777
2789
عنوان

کسایی که گواهی نامه رانندگی گرفتن یه لحظه بیان یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 23 پست
اها اینم حرفیه   مثل اینکه پارک دوبل خیلی سخته نه

پارک دوبل خیلی شانسیه و البته سخت ولی نه خیلی سخت

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  
طبیعیه چون اطلاعاتتون کمه راجب ماشین کمکم اوکی میشی اما اصلا باهم نرید من خیلی پشیمونم تازه من چون ش ...

درست میگی اینم حرفیه باشه پس جدا جدا میرم 

کلاس های کتابش چی اگه بریم خوبه یا نه

تو همه کارها خدا رو به یاد داشته باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم فقط برا ایین نامه ازموناش رو پیدا کن فقط همونا رو بخون وقتتو روکتاب هدر نده وبرای توشهری ری ...

ازمون های رو پیدا کردم خخخخ

خدا کنه برا من راحت بیفته امتحان

بعد اینکه تموم شدی از اموزش هر روز یه ساعت برون تا کامل مسلط باشی

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  
من چندبار فقط تست زدم ، بعدشم اصن مخم نمیکشید بخونم یا تست برنم ، فقط تو کلاس ایینامه تمام حواسم ب م ...

اعا من کلاس آیین نامه رو حضوری زدم همسرم دعوام می‌کنه چرا حضوری زدم آخه هزینه رفت و برگشتم زیاد میشه نمی‌دونم حضوری یا غیر حضوری الآنم باهام قهره چرا نرفتم یه آموزشگاه دیگه

دو نفر تو ماشین باشن یا 4 نفر فرقی نداره

ولی اینکه دو ساعت منتظر بشینی تا نوبتت بشه انقدر خسته میشی دیگه بدرد نمیخوره

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
دو نفر تو ماشین باشن یا 4 نفر فرقی نداره ولی اینکه دو ساعت منتظر بشینی تا نوبتت بشه انقدر خسته میشی ...

اوهوم حالا باید جدا جدا بریم