2777
2789

من تازه میخام برم گواهینامه بگیرم با دوستم به نظرتون هر دو یه مربی و یه ساعت بگیریم که منم تو ماشین باشم یاد بگیرم  بعد نوبت آموزش من شد اونم یاد بگیره یا نه فقط 

هر کدوم یه مربی جداگانه که کسی نباشه  تو ماشین بگیریممن هیچی از رانندگی سر در نمیارم

تو همه کارها خدا رو به یاد داشته باش

هر دو یه مربی ، 

ولی خسته میشیاا دوساعت رانندگیه ، باز دوساعت هم منتطر اون بمونی!

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا جدا ادم حصلش نمیکشه بعد یه مدت

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  
هر دو یه مربی ،  ولی خسته میشیاا دوساعت رانندگیه ، باز دوساعت هم منتطر اون بمونی!

ه نظرت کتاب آیین نامه بخونم قبول میشم یا باید تست بزنم چیکار کنم

منو شوهرم باهم میرفتیم با یک مربی خیلی خسته کننده بود مخصوصا الان هم هوا گرمه مربی هم خسته میشد نصف ...

حق با شماست  من اعتماد بنفس ندارم سردر گم شدم

به نظرتون من که ماشین ندارم و نمیتونم تمرین کنم میتونم قبول شم

اره باو میتونی 

ب من تو دوره اموزش گفتن خودت با کس دیگ تمرین نکن تا اموزش ها مختل نشن باهم 

ولی قبل امتحان افسر باید یه ماشین پیدا کنی باهاش دوبل تمرین کنی

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  
منو شوهرم باهم میرفتیم با یک مربی خیلی خسته کننده بود مخصوصا الان هم هوا گرمه مربی هم خسته میشد نصف ...

نکته یا آموزش خاصی هست که بهم بگی راحت قبول شم 

آخه استرس دارم هیچی هم از ماشین نمیدونم

حق با شماست  من اعتماد بنفس ندارم سردر گم شدم

طبیعیه چون اطلاعاتتون کمه راجب ماشین کمکم اوکی میشی اما اصلا باهم نرید من خیلی پشیمونم تازه من چون شوهرم رانندگی میکرد بدون گواهینامه وبلد بود اینکارو کردم که ساعتای ایشون هم من بشینم اما واقعا خسته میشدیم

اره باو میتونی  ب من تو دوره اموزش گفتن خودت با کس دیگ تمرین نکن تا اموزش ها مختل نشن باهم&nbs ...

اها اینم حرفیه  

مثل اینکه پارک دوبل خیلی سخته نه

ه نظرت کتاب آیین نامه بخونم قبول میشم یا باید تست بزنم چیکار کنم

من چندبار فقط تست زدم ، بعدشم اصن مخم نمیکشید بخونم یا تست برنم ، فقط تو کلاس ایینامه تمام حواسم ب مربی بود همه چیزو همونجا سرکلاس مفهموی کردم 

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
نکته یا آموزش خاصی هست که بهم بگی راحت قبول شم  آخه استرس دارم هیچی هم از ماشین نمیدونم

نه عزیزم فقط برا ایین نامه ازموناش رو پیدا کن فقط همونا رو بخون وقتتو روکتاب هدر نده وبرای توشهری ریلکس وبدون استرس باش زود قبول میشی