من تازه میخام برم گواهینامه بگیرم با دوستم به نظرتون هر دو یه مربی و یه ساعت بگیریم که منم تو ماشین باشم یاد بگیرم بعد نوبت آموزش من شد اونم یاد بگیره یا نه فقط
هر کدوم یه مربی جداگانه که کسی نباشه تو ماشین بگیریممن هیچی از رانندگی سر در نمیارم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه... #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......
به نظرتون من که ماشین ندارم و نمیتونم تمرین کنم میتونم قبول شم
اره باو میتونی
ب من تو دوره اموزش گفتن خودت با کس دیگ تمرین نکن تا اموزش ها مختل نشن باهم
ولی قبل امتحان افسر باید یه ماشین پیدا کنی باهاش دوبل تمرین کنی
زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه... #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......
طبیعیه چون اطلاعاتتون کمه راجب ماشین کمکم اوکی میشی اما اصلا باهم نرید من خیلی پشیمونم تازه من چون شوهرم رانندگی میکرد بدون گواهینامه وبلد بود اینکارو کردم که ساعتای ایشون هم من بشینم اما واقعا خسته میشدیم