2777
2789
عنوان

چرا آخههههه 🥴🥴🥴

117 بازدید | 15 پست

هر دقیقه یکی حس ششم صدا میکنه 

وای خدا آلرژی پیدا کردم نسبت به این کلمه 

بس کنید بابا چرا نی نی سایت مثل قبلنا نیست😭😭

یه قانونی هست که میگه : هـمـیشـه ی جـوری زنـدگـی کـن کـه اگـه رفـتـی جــلـوی آیـنـه ، روت بـشـه بـه چـشـمـای خـودت نـگـاه کنی…

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اولین کاربریم سال 98 بود خیلییییی جو اینجا بهتر بود و خیلی مهربون تر بودن همه با هم دیگه 

منم اولین کاربریم واسه ۹۵ اصلا خیلی دلسوز بودن خیلی خوب بود 🥺 دلم تنگ شده واسه اونموقع

یه قانونی هست که میگه : هـمـیشـه ی جـوری زنـدگـی کـن کـه اگـه رفـتـی جــلـوی آیـنـه ، روت بـشـه بـه چـشـمـای خـودت نـگـاه کنی…
هرکی اعتقاد داره بنظرم تو سرش بجای عقل ....هست 

دق دادن دیگه طرف میگه حس ششم قند دارم؟  دختر خوب برو آزمایش بده خب 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

چه امضای قشنگی

قربونت برم

منم اولین کاربریم واسه ۹۵ اصلا خیلی دلسوز بودن خیلی خوب بود 🥺 دلم تنگ شده واسه اونموقع

اره حالا همه ادم خوار شدن تا یا چیزی میخوای بگی میگن این میخواد پر بازدید شه گزارش کنید نمیدونم چی بهمون میرسه از پر بازدید شدن که این ها بخلشون میگیره

بهترین دین و مذهب جهان ،پاک ترین قومیت و نژادهستی، فقط و فقط انسانیت هست بس 🕊🕊
بابا منم امدم یه دونه خاطره رو براشون تعریف کنم مثل عقده ای ها ریختن گزارش زدن 

جو خیلی سنگین شده همه منتظر آتو گرفتنن مثل دوست باهم نیستیم و این خیلی بده😢

اره حالا همه ادم خوار شدن تا یا چیزی میخوای بگی میگن این میخواد پر بازدید شه گزارش کنید نمیدونم چی ب ...

حداقل اینجا با هم مهربون نیستیم تو دنیای واقعی اندازه ی کافی فشار و استرس هست 

امان از جهل و نادانی...

آره بخدا 😔