2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که کلا تو این چیزا نیست ولی به نظرم نباید همه ی سرمایه شون وارد این کار بکنن خیلی ها اشتباهشون اینه 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
بورس همینه یه روز سود و یه روز ضرر. آدم باید نگاه طولانی مدت داشته باشه.

ضررش خیلی زیاده کلا طرف ورشکسته میشه ، نباید همه سرمایه رو بزارن تو بورس

رد سایه ها رو بگیر خودت میرسی به چراغ جاده ها☀️             

خدایی هنوزم کسی هست به بورس اعتماد کنه . بورس اینجا همش دستوریه مثل  کشورهای دیگه نیست . یه روز میبرن بالا برای جبران بودجه ، و .......

اینکه میگن نگاه بلند مدت داشته باشین هم اینجا معنی نداره ، چون تورم  خیلی خیلی داره  جلوتر میره و پولت بی ارزش میشه 

یکماه خوب بوددلمون خوش شدهرچی سودکردیم همش ریخت خدالعنت کنه ازهمون بالاکه هرکی مردموبه بورس دعوت کرد ۳سال پیش ۳۰تومن پول گزاشتیم همش ضررهرچی دیگه خریده بودیم چندبرابرشده بود