2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم تو تبریز دنبال کارگاه مادر و کودک هستم شما برا چی می خوایین ببرین دختر منم دو سالشه 

تو خونه حوصلش سر میره میخوام جایی باشه ببرمش اونجا بازی کنه سرش گرم بشه یه سری بازی ها که برای بچه مناسبه

من دیروز یه دونه شنیدم خانه بازی کودک بود که انگار کارگاه مشاغل هم داره  توبلوار پیش کیش وی

عزیزم امروز رفتم یه جای کوچیک بود تو زیرزمین زیاد وسایل نداشتن

ممنونم عزیزم من منتظرم

ببخشید امروز بیرون نرفتم ولی فردا خرید دارم حتما باید برم 

فکر کنم اسمش ایوان‌سپید یه همچین‌چیزی هست انروز رو بنرهاش یه چیزهایی درباره گارکاه کودک نوشته بود 

دقیقا نبش بلوار دانش 

عزیزم امروز رفتم یه جای کوچیک بود تو زیرزمین زیاد وسایل نداشتن

عه

جاهای دیگه ی کرج هست..ولی یکم دور میشه مسیرت

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

ببخشید امروز بیرون نرفتم ولی فردا خرید دارم حتما باید برم  فکر کنم اسمش ایوان‌سپید یه همچین ...

مممنون عزیزم من نزدیک دانش هستم باز خودمم بزنم گوگل ببینم چیزی میاره