2777
2789
عنوان

حالم پنج ساله خوب نیست

252 بازدید | 14 پست

من بعد از اینکه دخترم بدنیا اومد البته دوران سختیم قبلش داشتم خانه دار شدم و مشغول بچه داری.اصلا ادمی نیودم بشینم توی خونه.اما الان دخترم بزرگتر شده و میتونم کاری کنم ولی پنج ساله سر در گمم نمیدونم از کجا شرو کنم به چی علاقه دارم چه کاری شرو کنم .دست تنهام بودم از اول گیجم نمیدونم کار کلاس حرفه یا چه چیزی دوس دارم.خلاصه از خود بیگانه و افسرده فقط روز رو شب میکنم و دارم عذاب میکشم از بی هدفی

اگر تجربه و حرفی دارید که حالمو یهتر کنه ممنون میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه نیاز مالی نداری. سر کار نرو. اما برای خودت سرگرمی درست کن. مثلا کلاس شنا - نقاشی یا هرچیز دیگه ای که علاقه داری

کار بیرون با بچه . زن رو داغون و له و پیر می کنه. 

نیاز مالی نداری نرو سرکار

منم مثل توام 

تریکو شروع کردم ک حالمو خیلی بهتر کرد (علاقه هم دارم)الآنم آنلاین دارم یواش یواش خیاطی آموزش میبینم 

ولی اینو بدون خیلی سخت میشه 

گاهی میگم کاش این افکار تو ذهنم نبود مث خیلیا عادی بچه داریم و میکردم کارای خونه الان هزار برابر بیشتر کار میکنم و خسته ام از لحاظ جسمانی

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

منم مثله شماام.قبلش من فقط شبا میومدم خونه فکر کن شاغل بودم اما هرروز باشگاه میرفتم استخر میرفتم کلاس موسیقی میرفتم با دوستام دورهمی داشتیم اصلا من خونه نبودم.دقیقا از وقتی فهمیدم باردارم دیگه تموم شد تا الان که ۴سالو نیمشه. کرونای لعنتیم اومد نه شد بزارمش مهد نه مادرم نزدیکم بود که‌نگهش داره.منم نمیدونم از کجا باید شروع کنم‌ و واسه شغلم باید چیکار کنم دوستدارم از باشگاهو استخرو موسیقی شروع کنم‌چون دیگه علاقه ای به شاغل بودن ندارم.باز نمیدونم تصمیمم چیه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
منم مثله شماام.قبلش من فقط شبا میومدم خونه فکر کن شاغل بودم اما هرروز باشگاه میرفتم استخر میرفتم کلا ...

دقیقا میدونم چی میگی.الان نشستم گریه میکنم احساس میکنم وقتمو و عمرمو دارم تلف میکنم.الان با ترس و لرز دارم بچمو میزارم مهد حالا مریض نشه و هزارتا فکر دیگه....خودم باز گیجم چکار کنم مستقل باشم از لحاظ مالی.با همسرم سر پول و این چیزا مشکل ندارم خودم نمیتونم مستقل نباشم

اگه نیاز مالی نداری. سر کار نرو. اما برای خودت سرگرمی درست کن. مثلا کلاس شنا - نقاشی یا هرچیز دیگه ا ...

نیاز نه اونطور که اضطراری باشه ولی دوس دارم توی خونه کار کنم کار بیرون بیچاره میکنه زن بچه دارو میدونم

تمام سعیم هم کردم برای پیدا کردن راه جدید عروسک تیلدا و کچه یاد گرفتم ادمینی یاد گرفتم رشته خودم گرافیک بود رفتم ادمینم شدم از همشون دل زده شدم بخدا هزارتا دوره دیدم ولی اصلا نتونستم ادامه بدم نه تنبلم نه از شرایطم خوشم میاد تمام تلاشمو کردم باز گیجم

ادم سمجی هستم ولی الان تسلیم شدم نمیییدونم چکار کنم

دقیقا میدونم چی میگی.الان نشستم گریه میکنم احساس میکنم وقتمو و عمرمو دارم تلف میکنم.الان با ترس و لر ...

منم همین بودم درامدم اونموقع خوب بود.اما الان دیگه کاملا تامینم دنبال پول و درامد نیستم.فقط دنبال اینم که چیزای جدید یاد بگیرم استعدادم تو موسیقی خوب بود احتمالا میرم دنبال اون

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

سلام عزیزدلم امیدوارم این لحظه که داری پیامم رو میخونی غرق در خوشبختی و آرامش باشی☘🌺☘🌺☘🌺☘

من مشاور خانواده و مشاور حقوقی هستم،و بصورت آنلاین (چت و ویس) ارائه خدمات میدم تو هرپیامرسانی که برای شما مقدور باشه(تلگرام_واتساپ_روبیکا_ایتا_بله_سروش_گپ_آیگپ و اینستاگرام)

مشاوره بصورت چت ویس هست،البته من ویس میدم شما با تایپ یا ویس دادن فرقی نمیکنه هرکدوم راحت

باشین😍یعنی تو خونه زیر باد کولر یا کنار بخاری میشینی و آنلاین با مشاورت صحبت میکنی!🤩

خبر خوب دیگه اینکه وقتی که براتون رزرو میشه با هماهنگی خودتونه یعنی یه تایمی براتون رزرو میشه که خود شما انتخابش کرده باشین تا بدون دغدغه آنلاین باشین😍 خبر بهتر اینه که خیلیا به هردلیلی اعتماد نمیکنن هزینه رو اول واریز کنن اینم مشکلی نداره میتونین اول مشاوره بشین بعد حق المشاوره رو پرداخت کنین🤩🤩🤩

مشاوره خانواده در زمینه(همسرداری_حل اختلافات زناشویی_فرزندپروری_مهارت های افزایش اعتماد بنفس_آموزش جذب همسردلخواه ویژه دختر خانوما و آقا پسرا_آموزش تکنیک فراموش کردن عشق سابق_و کلی موضوعات دیگه)

مشاوره حقوقی در حوزه خانواده(طلاق_مهریه_نفقه_حضانت_جهیزیه ارث_نسب و....)

✅انواع دادخواست_لایحه واظهارنامه در اسرع وقت بصورت نیم بها تنظیم میشه.

اینم لیست حق المشاوره:

⬅️مشاوره خانواده یکساعته ۷۹تومن😍

⬅️مشاوره خانواده سی دقیقه ای ۵۹تومن😍

⬅️مشاوره حقوقی ۱۵ دقیقه ای ۶۰ تومن😍

درصورت تمایل به آیدی که تو قسمت امضام گذاشتم پیام بدین و یا درخواست بدین تو خصوصی بهتون شماره همراه بدم

درپناه خدای مهربون باشین بهترین ها نصیبتون🌱

شرایط مشاوره رفتن نداری؟هزینش برات سنگینه؟ مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات دوره؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟دلت میخواد تو خونه بشینی و با مشاورت در ارتباط باشی؟ همه اینا قابل حله!! اونم با پنجاه درصد تخفیف!!!!!!😍😍😍بله خانوما من کارشناس ومشاوره خانواده هستم و کارشناس و مشاوره حقوقی🤩در زمینه مربوط به مشاوره خانواده در موضوعات:حل اختلافات بین زوجین،آموزش همسرداری،آموزش جذب همسردلخواه ویژه دختر خانوما و فرزندپروری مشاوره ارائه میشه خدمتتون🌹در زمینه مشاوره حقوقی هم در حوزه مسائل مربوط به خانواده (طلاق_مهریه_نفقه_حضانت_جهیزیه_ارث_نسب و دیگر مسائل مربوط به خانواده)مشاوره ارائه میشه،انواع دادخواست، درخواست،لایحه،اظهارنامه در اسرع وقت با ۵۰ درصد تخفیف تنظیم میشه،آیدی مشاور در روبیکا،ایتا،سروش،گپ،بله وآیگپ:moshavere_onlinee                                و در تلگرام:moshavere_onlineeeپیام بدین🌱