2777
2789
عنوان

شروع چالش تا کنکور ✌🏻😁🍀

177 بازدید | 19 پست

میخوام شروع کنم ...این ۵۳ روز ک تا کنکور مونده رو بخونم

هرصبح و شب گزارشمو اینجا مینویسم

تا هم انگیزه ای باشه برای خودم هم برای کنکوریا 😊

اینم بگم من کل تایمم دست خودم نیست

هم کلاسای دانشگام هس و هم بیمارستان میرم

البته برنامه هردوشون سبکه ب نسبت

که خدا در جواب صبر هايت، درهايي را برايت مي گشايد كه هيچكس قادر به بستنش نيست. معجزات وقتي اتفاق مي افتد كه تو براي آرزوهايت بيشتر از ترس هايت انرژي بفرستي 

هدف امروز :۶ الی ۷ ساعت مطالعه 🍀

که خدا در جواب صبر هايت، درهايي را برايت مي گشايد كه هيچكس قادر به بستنش نيست. معجزات وقتي اتفاق مي افتد كه تو براي آرزوهايت بيشتر از ترس هايت انرژي بفرستي 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موفق باشی

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  
کنکور تجربی میخوای بدی؟

بله

موفق باشی💗

مرسی عزیزم💛

باید بگم ک

دهنم صاف شد :/ چون عصری کلاسم داشتم

و وقتی رسیدم خونه خیلی خستههه بودممم خیلی ،از ۶ صب بیدارم

ولی

خوندم ۶ ساعتمو😊😁✌🏻 راضی ام

با کرنومتر هاااا

عزیزم الان چه رسته ای میخونی

‏عادت کنید به بی ادا بودن ، به واقعی بودن ، به لباس تکراری پوشیدن ، به بی آرایش بیرون رفتن ، به قهقهه بلند، بدون اینکه فکر کنید صداتون تا کجا میپیچه ، به گفتن جمله ی " این رستوران گرونه بریم فلافل بخوریم" به گفتن جمله ی «دلم برات خیلی تنگ شده» بدون اینکه فکر کنید طرف پرو میشه، ‏به گفتن درد و غم و غصه و حال بد و نگرانیتون،بدون اینکه فکر کنید طرف مقابل چه فکری میکنه، به خودتون بودن، به بی ادا بودن،به راحت بودن و سخت نگرفتن عادت کنید

۲.۵ زیست گیاهی

۲ شیمی فصل ۱ دهم

۱.۵ فیزیک گرما

تست هامو نشمردم ...

عزیزم الان چه رسته ای میخونی

پرستاری ....روزانه

پرستاری ....روزانه

چرا میخوای انصراف بدی

‏عادت کنید به بی ادا بودن ، به واقعی بودن ، به لباس تکراری پوشیدن ، به بی آرایش بیرون رفتن ، به قهقهه بلند، بدون اینکه فکر کنید صداتون تا کجا میپیچه ، به گفتن جمله ی " این رستوران گرونه بریم فلافل بخوریم" به گفتن جمله ی «دلم برات خیلی تنگ شده» بدون اینکه فکر کنید طرف پرو میشه، ‏به گفتن درد و غم و غصه و حال بد و نگرانیتون،بدون اینکه فکر کنید طرف مقابل چه فکری میکنه، به خودتون بودن، به بی ادا بودن،به راحت بودن و سخت نگرفتن عادت کنید

خب خب

فردا تایم بیشتری خونم

خسته ام یکم ولی

بنابراین منطقی میگم ،بین ۷ تا ۸ ساعت بخونم عالیه

زیست ۲.۵

شیمی ۲

فیزیک ۱.۵

زمین ۱

چرا میخوای انصراف بدی

اگه قبول بشم رشته بهتری خب انصراف میدم

اگه نشدم هم همینو ادامه میدم

پرستاری رو دوس دارم

ولی میخوام شانسمو ی بار دگ امتحان کنم