بچه ها داخل محل کارم ی سری کارای اشتباه انجام میشه اینجا که کار میکنم ی بانک خصوصی هست بعد رییس بانک برداشته زیر نظر بانک کلی آدم از فامیل دوست آشنا بیمه کرده بعد خب من کارمند اونجام ولی چون دانشجو هستم منو بیمه نکرده مامور بیمه اومد گفت چرا اسم شما تو لیست بیمه نیست بعد کلی اسم خوند گفت اینا رو میشناسی گفتمش نه راستش من پنج ماهه اینجا کار میکنم خیلی نمیشناسمشون بعد گفت کلی اسم الکی هست چرا اسم شما نیست همون موقع رییس بانک زنگ زد گفت بهش بگو هنوز آموزشی دارم کار میکنم و از یک اردیبهشت قرارداد نوشتم در حالی که از اول فروردین قرار داد نوشتم بعد به اون آقا که مامور بود گفتم من چند روز از فروردین هم اومدم ولی خب کامل نیومدم شما بزنش از اردیبهشت چون دیگه الان قرارداد نوشتم ولی از خودم بدم اومدم به خاطر اینکه اخراج نشم شرافت خودمو زیر پا گذاشتم من اولش راستشو میگفتم رییس بانک که زنگ زد مجبور شدم پنهان کاری کنم به نظرتون بیام بیرون از اونجا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.