2777
2789

بچه ها دوساله اقدامم به بارداری با قرص دارو ازمایش عکس رنگی هنوز نتیجه نگرفتم خودم پلی کستیک و همسرم کم تحرکی اسپرم داره کدوم بیمارستان نتیجه گرفتید لطفان بگید 

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇‍♀️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مام 

من رفتم مام متوجه شدن مشکلو فقط منو چرخوندن کاش خدا ببینه 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

عزیزم برو مطب دکتر مرضیه شیوا

خودشون فوق تخصص ناباروری ان و توی بیمارستان زویان و مام هستن ولی مطبشون بهتره

من و خواهرم تحت نظر ایشون بودیم عالی ان عالی

مامانم اینقدر زیباست که گاهی باورم نمیشه واقعیه❤️…

از خیلیا شنیدم که میگن قم دکتر بیوس برای درمان نازایی خوبن ..

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
مام  من رفتم مام متوجه شدن مشکلو فقط منو چرخوندن کاش خدا ببینه

یعنی نتیجه نگرفتی عزیزم ؟

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇‍♀️

یعنی نتیجه نگرفتی عزیزم ؟

گرفتم باردار هم شدم ۱ ماه بعد عمل همسرم ولی قلبش ایستاد ک کاش منم باهاش میرفتم راحت میشدم از غصه و بی مهری آدم ها 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
گرفتم باردار هم شدم ۱ ماه بعد عمل همسرم ولی قلبش ایستاد ک کاش منم باهاش میرفتم راحت میشدم از غصه و ب ...

الهی بمیرم عزیزم انشالله تو این سال جدید خدا یدونه فسقلی تپل بهت بده ......بنظرت برم من مام و اینکه دکترت کی بود

منم مخوام برم برا ای آف چن ماه دیگه فولیم با قرص ب 20مریسه ولی باردار نمیشم شوهرمو سالمه 

کدوم بیمارستان دکترت کیه هزینشم میگی لطقان من خیلی اسنرس گرفتم ناامید شدم‌

کدوم بیمارستان دکترت کیه هزینشم میگی لطقان من خیلی اسنرس گرفتم ناامید شدم‌

من کلینیک ارمغان میرفتم وبا قرص امپورع نتیجه نداده و گفتن باید ای یو ای کنی و بازم نتیجه نداده الانم گفتن ای آف الان 8ماه دکتر نرفتم و دکتراشون چن نفرن اسکوئیان و قندی و خادم و دو نفر دیگه 

من کلینیک ارمغان میرفتم وبا قرص امپورع نتیجه نداده و گفتن باید ای یو ای کنی و بازم نتیجه نداده الانم ...

انشالله همین ماه مامان یه فسقل تپلی بشی نیاز ب ای وی افم‌نباشه عزیزم